2017. szeptember 14., csütörtök

SÍRTAPOSÓK

HUPPA BLOG
Szerző: L. Alex
2017.09.13.


...Felmerül a kérdés, hogy miért most és így kellett belerúgni Göncz Árpádba, kinek is szól valójában?

Itt jön a csavar a dologba, ez az üzenet ugyanis nem Göncz Árpádnak és tisztelőinek szólt, hanem a Fidesz elnevezésű maffia család veterán „fiatal demokratáinak”, név szerint

– Áder János államfőnek
– Deutsch Tamás EP-képviselőnek
– Kósa Lajos ex frakcióvezetőnek, leendő miniszternek
– Kövér László házelnöknek
– Németh Zsolt a külügyi bizottság elnökének
– Orbán Viktor miniszterelnöknek
– Szájer József az EP néppárti frakciójának, első helyettesének
– Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek

Gondolkozzunk el egy picit! Mennyire hihető, hogy a parlament alelnökének, Gulyás Gergelynek úgy estek ki szájának kerítésén szavai, hogy azt jóvá nem hagyta volna valaki? Mennyire elképzelhető az, hogy a Fidesz lépéről, lépésre felépített választási, egyben gyűlöletkampányában, ne lenne minden előre megtervezve?

Semennyire!

Ez az üzenet a Fidesz újhullámából érkezett, Lázáréktól, az ifjú titánoktól, akik szeretnék végre átvenni a gyeplőt a régi harcosoktól, akik úgy érzik, itt az ideje annak, hogy Orbánt házon belül mozdítsák el a jövő évi választás jegyében a miniszterelnöki posztról.

Mert persze nyilatkozhatja Lázár azt, hogy szeretne visszavonulni a politikától, de ez csak porhintés, az igazság az, hogy most jön el az ideje, hogy a Fideszen belül megtörténjenek azok a változások, amelyek borítékolják a 2018-as választás 2/3-os megnyerését.

Már körvonalazódik a jövő, amikor Lázár János lesz a miniszterelnök és Orbán Viktor pedig a kormányzó, aki a Várból tekint le ránk, magyarokra. de addig is, kell még egy kis porhintés!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.