2017. október 21., szombat

VENDÉGÍRÁS: VEDD KI A KEZED A ZSEBEDBŐL! MEG AZ ÉN ZSEBEMBŐL IS

KOLOZSVÁRI SZALONNA BLOG 
- VENDÉG
Szerző: GOITEIN VERONIKA
2017.10.21.


Hát megérkezett hozzám is a Nemzeti Inzultáció. Bevittem magammal a klozettra, hátha jó lesz valamire, de túl kemény a papír… bánatomban elolvastam, hogy legalább ihletet adjon. Adott. Úgyhogy közkinccsé is teszem – dőlt betűvel az Inzultáció remek pontjai és dezinformációs kampánya alá – kérdésenként.

1.
Soros György arra akarja rávenni Brüsszelt, hogy Afrikából és a Közel-Keletről évente legalább egymillió bevándorlót telepítsen az Európai Unió területére, így Magyarországra is
.

Soros hosszú évek óta azon dolgozik, hogy megváltoztassa Európát és az európai társadalmakat. Célját más civilizációs hátterű embertömegek betelepítésével akarja elérni. Terve bemutatásakor így fogalmazott: „az előre látható jövőben az Európai Uniónak be kell fogadnia legalább egymillió menedékkérőt évente”. (Project Syndicate, 2015. 09. 26.) Hasonló álláspontot képvisel az Európai Parlament is. A testület támogatta az áttelepítési programokat, valamint a bevándorlási útvonalak létrehozását. (2015/2342. (INI))

Tisztelt polgártárs! Ön tudja, hogy Brüsszel egy város? Ha nem, segítek: Brüsszel, képzelje, egy város… szóval nehéz lesz bármire rávenni. Magyarország pedig aláírta a kvótát 1294 menekült befogadásáról. Nem Soros György írta alá Magyarország nevében az egyezményt, hanem Orbán Viktor. Amúgy látott ön már Magyarországon letelepedett „migránst”? Jól sejtem, hogy nem? Na, hát ezután is pont ugyanannyit fog… Mármint a való életben. Az óriásplakátokon bármi lehetséges, akár migránsbőrbe bújt Sorosgyörgy is.

A „más civilizációs hátterű embertömeg” fogalmán meg sírva röhögök. Mit nevezünk civilizációnak? Ne, kérem, a választól inkább kíméljük magunkat. Mert az a társadalmi berendezkedés, ahol simán hagyjuk magunkat nyomorult sorsú embertársaink ellen uszítani, nem civilizáció. Legfeljebb embertömeg. Vagy egyszerűen csak tömeg...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.