2017. november 28., kedd

DE LEGALÁBB MÁR PAPÍRJUK IS VAN ARRÓL, HOGY HAZUDNAK, HAZUDNAK, HAZUDNAK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2017.11.28.


...Komoly dolgokkal foglalkozzon, akinek két anyja van, nemdebár? A Fidesznek ennél fontosabb dolgai vannak. Tegnap kiderült, hogy miután 13 millió forint értékben 5000 példányt felvásároltak az Andreas von Rétyi közismerten komolyan vehetetlen, zavaros összeesküvés-elméletekben utazó ufológus Soros-könyvéből, amit a fideszes különítmény zöme nem hogy nem olvasott, de nem is találkoztak vele, Orbán röhögcsélve visszautasította, hogy a kormány ufókkal foglalkozna, és közölte, hogy ha valakitől kap egy példányt ebből a remekműből, elolvassa. Rogán egyébiránt meg is magyarázta, hogy miért egy ilyen szánalmas szerző még szánalmasabb művéből sikerült bevásárolni: mert ez volt lefordítva magyarra. Hát ez valóban lenyűgöző. Idegennyelveket nem beszélünk, be vagyunk szorulva a kétbites, sekélyes világunkba, de olyan meggyőződéssel és önbizalommal toporzékolva nyomatjuk az aberrált faszságainkat, hogy azt tanítani lehetne.

Csak az a baj, hogy az ordas hazugságok csontvázai kezdenek kihullani a szekrényből. Miközben a kormány tényként állítja, hogy Soros mekkora kibaszott veszélyt jelent Magyarországra, milliárdos propagandát nyomatnak ellene és az egész kormányzásukat erre a kommunikációs hadviselésre építették fel, a magyar rendőrség szerint Soros semmilyen fenyegetést nem jelent az országra nézve. Ezt onnan lehet tudni, hogy a fideszes handabandák alapján Mirkóczki Ádám jobbikos képviselő feljelentést tett Soros György ellen, többek között az alkotmányos rend elleni szervezkedés gyanúja miatt. Nos, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) egy hónapig töprengett azon, hogy eljárást indítsanak-e, vagy sem, aztán arra jutottak, kurvára nincs szükség erre. Az NNI szerint ugyanis

– Soros György a véleményét mondja el egy adott jelenség, konkrétan a migráció kapcsán, ez pedig „nem tekinthető erőszakos, fenyegetéssel járó cselekmény előkészületének”.

– Soros György javaslatait elsősorban az EU-nak fogalmazta meg, így közvetlenül hazánkra nézve nincsenek utasításai sem.

– Soros György eddigi publikációi nem vetik fel a gyanúját annak, hogy másokat erőszakos magatartásra buzdítana.

– A fideszesek Soros Györggyel kapcsolatos állításai pusztán szubjektív vélemények, amelyeknek semmi közük valódi bűncselekményekhez.

Sajnos egyet kell értenem Mirkóczki Ádámmal: a Fidesz–KDNP-nek a saját nyomozó hatóságától van hivatalos, pecsétes papírja arról, hogy hazudnak.

Ettől még persze a lánctalpas nemzeti félrevezetés nem fog alábbhagyni, a Némethszilárdok tovább ássák magukat a mocsárban, Orbán tovább személyeskedik és menekül politikai ellenfelei és a választók elől, de úgy érzem, omladozik a sűrű hazugságok betonja a kormány körül. Hihetetlen, de eljön az az idő, amikor ez a fogalmatlan disznószerelő sem lesz akkora ember, mint amekkorának most képzeli magát és nem fogja röhögve belehányi az arcunkba, hogy fogalma sincs mennyi pénze van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.