2017. november 15., szerda

NEKIK SEMMI KÖZÜK HOZZÁ, HOGYAN ZAKLATJUK, ERŐSZAKOLJUK ÉS VERJÜK AGYON EGYMÁST KERESZTÉNYI SZERETETBŐL

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2017.11.14. 


Najó. Tudom én, hogy Németh Szilárdot kényelmesebb kreténnek tartani, kiröhögni a pacalpálinka levesét és mindazt, ami elhagyja a mindent és mindenkit túlordító pofáját. Szerintem óriási tévedés, nekem is idő kellett hozzá, ameddig megértettem. Nem hülye, nem kretén, hanem egy stratégiai politikai kommunikációs úthenger, amelyik annak dacára is tök eredményesen működik, hogy civilizált kultúrországokban kocsmai kidobó sem lehetne belőle.

Tállai András – miniszterelnöki lájkot és világsajtó címlapot érő – benzinár-csökkentő húzása mellett kissé elkerülte a figyelmünket a rezsibirkózó úr tegnap esti váratlan feltűnése az ATV stúdiójában. Ahol miután tájékozatlan hülyének tettette magát a NAV-elnök zseniális manőverével kapcsolatban és miután letagadta, hogy szexista, lekezelő megjegyzésekkel illette volna Demeter Márta képviselőt, így folytatódott a beszélgetés:

Rónai Egon: Egyetért Semjén Zsolttal, a KDNP elnökével abban, hogy a magyar nőket nem a magyar férfiak zaklatásától, hanem az iszlámhitű tömegtől kell elsősorban megóvni?

Németh Szilárd: Teljes mértékben egyetértek evvel a kijelentésével. Nyilvánvalóan jól látjuk, hogy mit jelent az illegális bevándorlás, jól látjuk, hogy mit jelent az a kísérlet, ami Nyugat-Európában zajlik az úgynvezett integrációval, ha csak a kölni eseményeket nézzük, ugye, 2015 szilveszterén, ami ott történt, ott azok a bevándorlócsoportok, akik tudtak egy ezerfős csapatot összerakni, akiknek egyetlenegy céljuk volt, hogy azon az ünnepségen, ami egyébként hagyományosan európai ünnepség, tehát az európai kultúrához tartozik, nem csak a szilveszter miatt, hanem Kölnben ennek egy nagyon komoly hagyománya van. Ezer embert meg tudtak úgy szervezni, hogy avval a céllal, hogy a nőket alázzák meg, a német nőket alázzák meg, és minden eszközzel… De ezt Európában nem lehet megengedni...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.