2018. március 31., szombat

KÖVÉR HÚSVÉTI HÖRGÉSE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2018.03.31.


Nem akartam én ma már semmiről sem írni, mert a szabadnap minden perce értékes. De a szabadság még ennél is értékesebb. Balga módon lapszemléztem egy kört és nem a Kiskegyedet nyitottam meg, hanem a Magyar Időket. Ahol is Kövér László okádta bele az arcomba a húsvét, a feltámadás, a szeretet és béke üzenetét.

Egy rohadalom-hosszú cikkben lefetyelnek propagandisták és portás-uram, a rájuk jellemző színvonalon, abban a témában, amiben midig. Az ellenzék gyűlöletkeltő, aljas, hazaáruló, külföldi ügynökök hadából álló, bármire alkalmatlan, erkölcstelen, szellemi fogyatékosok hada. Mondja ezt minden idők legtahóbb házmestere, akinek tényleg soha a büdös életben nem lett volna szabad hatalmat adni a kezébe. De soha.

Kövér szerint az a rohadtnagy különbség a maffiakormány (jut is eszembe, Kövér Szilárd üzleti vállalkozásai sikeresek, vagy még mindig csődbe visz mindent, ami a keze ügyébe kerül?) és az ellenzék között, hogy:

– Mi a különbség a kormány és az ellenzék nemzetfelfogásában?
– Az, hogy nekünk van, nekik meg nincs. Nekünk van Istenünk, van hazánk, van családunk. Ez a különbség. Minden más ebből következik. (Magyar Idők)


Úgyúgy, így beszél egy valódi fideszes politikus, aki az én adómból büdösrohadtbunkó. És az én adómból hurcolják a dagadt seggét szolgálati luxusautóval, az én adómból fizeti a villanyszámlát, abból van a lakása, de még a retkes alsógatyája is. Az én szolgám azt ugatja, hogy nekem például nincs hazám, nincs családom. Istenem tényleg nincs, én inkább a becsületben hiszek.

A közpénzből atompofátlan élősködő ájtatosan összekulcsolt kézzel epét okád, a lopáson és hazudozáson kívül semmihez nem értő kormánypárt legsuttyóbb példánya húsvéti nagyinterjúban fejtegeti, hogy az ellenzék soraiban egyetlen ember sincs, aki értene a kormányzáshoz, képtelenek lennének elvezetni egy országot.

Szerintem már azzal is előbbre leszünk, ha nem lopnak annyit, mint maffiáék. Amúgy elég végiggondolni a húsosfazékhoz ragadt kezű vénülő élősködők hadán és feltenni a kérdést: ezek mihez értenek? Mi lesz velük, ha elveszítik a kivételezett helyzetüket és munkából kell megélniük? Mármint szabadulásuk után. Kövér mihez ért? Lázár? Szijjártó? Rogán? Orbán? Németh? Balog? És a többiek? Varga legalább elmehet könyvelőnek, bár oda tudtommal szükséges az erkölcsi bizonyítvány.

Szóval húsvét alkalmából jól felhúzott ez az ősmagyar tulok és az őt négy kézzel kényeztető alákérdező-brigád. Mert nekik van istenük, hazájuk és családjuk. Az jól is fog jönni, mert lesz kihez imádkozni a hosszú, magányos napokon és lesz, aki havonta hoz némi házi kosztot. Már persze csak azok a családtagok, akiket nem sikerült belerángatni az ipari lopásba...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.