2018. március 9., péntek

SZERINTEM ROSSZ BOLYGÓN VAGYUNK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: FORGÁCS ERZSÉBET
2018.03.09.


Szép tavaszi estét mindenkinek! Semjén Zsoltnak is, akit megtámadott az ellenzék és a rohadtmocskos ballib sajtó. Miközben ez a drága ember, a kóbor kutyák és az énekesmadarak védőszentje szegény rokonait látogatja rendszeresen Svédországban, a hazaárulók mindenfélével gyanúsítják. Hogy helikopteren röpköd, sőt, rénszarvasra vadászik és egy ilyen kirucc 4-5 millióba kerül. Közben meg egy kis tepertős kürtőskalácsot visz az oda szakadtaknak, látott ugyan szarvast, de az meg direkt helikopterrel üldözte Semjén urat. Szörnyű volt. Állítólag Afrikába is jár rendszeresen. Biztosan ott is vannak rokonai.

A 444. kiderítette, vagy azt állítja, vagy nem tudom már, mit csinált, hogy a háttérből a Fidesz finanszírozza a Népszabadságot. Ja nem, azt már beszántották. A Népszavát. Azt. Nem mondom, hogy ez a hír most rosszul jön a kormánypártnak, mert nem. Remekül alkalmas arra, hogy megrendítse a bizalmat az emberekben a független sajtó irányába. Biztosan most kellett ennek kiderülnie. Nem lennék egyébként meglepve, ha még néhány portálról kiderülne hasonló. Most mondom a kedves olvasónak, nem, nem rólunk fog kiderülni. És nem azért, mert olyan agyafúrtak vagyunk és jól titkoljuk, hanem mert nincs, ami kiderülhetne. Pontosan azért döntöttünk egy ilyen kis költségvetésű portál mellett, hogy szóba se jöhessen sem a felvásárlás, sem a megvesztegetés, sem pedig a megfélemlítés. Nem nagyon van veszítenivalónk, ha az olvasók összeadnak annyit havonta, ami kell, akkor tudunk működni, ha nem adnak össze, akkor nem tudunk. Nem dől össze a világ ebben az esetben sem, nincs anyagi veszteség, se világvége, nincs ötven kolléga, akikért felelősséggel tartozunk, se semmi nincs. Pár laptop és a fejenként tíz ujjunk, meg az agyunk. Meg a gerincünk. És ezeket megtarthatjuk akkor is, ha bedől a Szalonna.

Ameddig nem figyeltünk oda, a felcsúti disznószerelő vett egy céget. Mivel szűkül a piac, kénytelen volt a saját tolmácsától vásárolni, de aki a kicsit nem becsüli, az sose lesz Orbán Viktor szomszédja...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.