2018. március 21., szerda

VILLA UTÁN KASTÉLY: 200 MÉTEREN BELÜL KÖZEL 600 MILLIÓS MATOLCSY-VAGYON

24.HU
Szerző: BAKSA ROLAND
2018.03.21.


Matolcsy György jegybankelnök idősebb fia, Máté is ugyanúgy vett impozáns lakást, mint a fiatalabb fivére, Ádám: a cégén keresztül vásárolta, és a vételt Matolcsy György unokatestvérének bankja hitelezte meg. A rezidencia egy kőhajításnyira van Matolcsy Ádám luxusvillájától, amelyet – mint megírtuk – Matolcsy György használ.

A kisebbik Matolcsy-fiú korábban 430 millió forintért hirdetett rezidenciája a Rózsadomb szélén, a Páfránykert utcában fekszik, természetvédelmi terület mellett. A villát Matolcsy Ádám cége, a Magyar Stratégiai Zrt. szerezte meg tavaly nyáron. Ha azonban a luxusingatlant használó jegybankelnök nem balra fordul onnan, ahogyan az őt munkába szállító kisbusz szokta tenni, hanem jobbra, majd nyomban egy balkanyart vesz, alig 200 métert kell gyalogolnia, hogy beugorjon a nagyobbik fiához. A Kondor úton lakik ugyanis Matolcsy Máté és felesége.

Matolcsy Máténak két cége van. Az egyiknek, az Amur Online Kft.-nek lett a Kondor úti ingatlan a székhelye tavaly novemberben, és ugyanaznap a lakcíme is ez lett Matolcsy Máténak és feleségének. Hogy bonyolultabb legyen a képlet: az ingatlant Máté másik cége, a Mém Műhely Kft. vette meg tavaly júliusban. Alig két héttel később, minthogy Ádámé lett a 430 milliós luxusvilla.

Máté ingatlanát 150 millió forintért hirdették. A hirdetés már nem érvényes, de a neten fellelhető, érdemes a belső képeket megnézni. Mi kintről készítettünk róla fotókat, így néz ki
:...

ITT NÉZHETŐ MEG, ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.