2018. április 22., vasárnap

HITEGESSÉK CSAK SAJÁT MAGUKAT, MÁST NEMIGEN TEHETNEK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2018.04.21.


...Móka és kacagás az élet. A független – hahaha – ÁSZ még a választások előtt belenézett hét ellenzéki párt könyvelésébe – mit ad isten a Fidesz-KDNP valahogy nem érdekelte őket – és több esetben is szabálytalanságot fedezett fel. Azután tehát, hogy a Jobbikot gyakorlatilag megpróbálták eltiporni pár héttel a választások előtt, immár az kiderült: a Jobbik mellett a DK, valamint a PM is megbukott az Állami Számvevőszék által eszközölt vizsgálatokon. Szerintük a pártok könyvvezetési szabálytalanságokat vétettek, továbbá az ÁSZ hiányosságokat tártak fel, valamint megállapították, hogy tiltott vagyoni támogatást fogadtak el.

Hogy a Fidesz-KDNP gazdálkodása vajon miért nem hozta lázba az ÁSZ-t, azt elég egyszerű kitalálni. Az intézmény elnöke ugyanis az a Domokos László, aki egykoron fideszes képviselő volt. Hogy ez mennyire teszi őt függetlenné? Pont annyira, amennyire a fent írtak bizonyítják. Semennyire. Bár ha őket kérdezzük:

Az ÁSZ a politikai pártok ellenőrzése során is elsődleges célnak tekinti az átláthatóság, az elszámoltathatóság és a közpénzekkel való szabályszerű gazdálkodás követelményeinek érvényesítését.

Hacsak így nem. Noha a hatalom ismét megpróbálta elhallgattatni Alföldi Róbertet, ez ezúttal sem sikerült. Hála a még egyenes gerincű, becsületes embereknek, akik az ország minden pontján megtalálhatóak. Korábban Zalaegerszegen mondták le Alföldi Róbert egyik fórumát, melyet így Zalaszentgróton, a helyi művelődési házban tudtak megrendezni. Ezúttal a pécsi városvezetés rettent meg az országosan elismert művésztől, így az oda tervezett és Alföldi Róbert főszereplésével futó Igenis, miniszterelnökúr! című darabot mondták le. Magyarázat nem volt, sem a darab rendezője, sem a jegyet megvásárlók számára.

A történetnek azonban itt még nem volt vége, ugyanis a helyi közösségek ezúttal is összefogtak, hogy helyet adjanak a fent említett darabnak. A darab Szigetváron kerül megrendezésre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.