2018. július 16., hétfő

A SEGGNYALÁS NEM KIZÁRÓLAG HUNGARIKUM, "RUSSZIKUM" IS!

VÁROSI KURÍR
Szerző: MAKÓI ERNŐ
2018.07.16.


A VB. kitűnő és körültekintő orosz szervezés irányítója elnézett valamit, vagy egyáltalán nem tartotta fontosnak. Nem tűnt fel neki, hogy esik a legendás orosz eső és, hogy kizárólag Putyin feje fölé került ernyő. A más nemzetiségű államfők FIFA vezetők stb. hadd ázzanak! Ez russzikum!

Világciki!

A 4:2-es francia vb-döntős győzelem után az eredményhirdetés idejére leszakadt az ég a moszkvai Luzsnyiki-stadion környékén. Jól időzített a zuhé, éppen amikor az ezüstérmes horvátok ballagtak fel a pódiumra.

Esernyőt kizárólag egyetlen emberVlagyimír Putyin fölé tartottak: csak az orosz elnököt, igyekeztek megóvni az esőtől, miközben körülötte mindenki ázott, köztük Kolinda Grabar-Kitarović horvát- és Emmanuel Macron francia elnök illetve a FIFA-vezér Gianni Infantino is.

Nem sokkal később hoztak még pár esernyőt, de addigra már mindenki bőrig ázott. Még jó, hogy Orbánt és a kis Orbánt nem érte az a megtiszteltetés, hogy az ázók között lehettek! Ne adj Isten még összement volna a végre a nadrág, vagy a mágikus-erőben történt volna valami helyrehozhatatlan!

Ilyen mély csontig (farcsontig) hatoló szervilitást látva az ember lassan, lassan megérti mi sodorta közel egymáshoz Putyin orosz, és Orbán magyar kormányfőt, mert tévedés ne essék, az ánusz kényeztetéshez is két ember, egy aki nyal, és aki odatartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.