2018. augusztus 29., szerda

PINTÉR SÁNDOR SZERINT MINDEN RENDBEN VAN A HATÁRON, A RENDŐRÖK INKÁBB ROHADT NARANCSRÓL BESZÉLNEK

168 ÓRA ONLINE
Szerző: BÍRÓ VERONIKA
2018.08.29.


A belügyminiszter szerint rendszeresen ellenőrzik a határvédelemnél szolgáló rendőrök ellátmányát, hozzánk viszont árad a panasz rohadt narancsról, vizes zsírnál nem több levesről, fagyoskodó rendőrökről és a szálláson rohangáló egerekről.

Mesterházy Attila MSZP-s országgyűlési képviselő augusztusi cikkünk nyomán írásbeli kérdést nyújtott be Pintér Sándor belügyminiszterhez. A szocialista képviselő azt kérdezte:

Az ORFK hangulatkeltésnek tartja azt, amit fotók igazolnak, avagy ki nem mond igazat?”

Cikkünkben arról írtunk, hogy forrásaink szerint három év alatt sem sikerült megoldani a határvédelemnél szolgálatot teljesítő rendőrök ellátását. Rengeteg panasz érkezett hozzánk az étel mennyiségét és minőségét illetően, de a munkavégzés körülményeit is sokan kifogásolták.

Pintér Sándor hétfői válaszában megjegyezte, hogy a rendőrök ellátásáért felelős munkatársak rendszeresen ellenőrzik az ételeket, a szállító társaságok pedig betartják az ételek készítésére és tárolására vonatkozó szabályokat. A belügyminiszter válaszát azzal zárta, hogy a hivatkozott képekkel kapcsolatban a rendőrséghez nem érkezett panasz, az étel nem szerepel az étlapon, és a beszállító cég nem a képen feltüntetett csomagolásban szállítja az ellátmányt.

Ehhez képest cikkünk megjelenése óta is árad hozzánk a panasz.

A fotókon feltüntetett ételeket mind a határnál szolgáló rendőrök kapták ellátmányként, ahogy az alábbi, felismerhetetlen összetételű finomságot is. Az ORFK állításával szemben egyik képet sem manipuláltuk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.