2018. október 4., csütörtök

AKINEK NEM TETSZIK, AZ MEG BEKAPHATJA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2018.10.03.


Az van most, hogy Orbán Viktor Bábszínháza össze(vissza) ül és jól megszavazzák, hogy a Sargentini-jelentés egyrészről hazugság, másrészről hülyeség, harmadrészről nem arról szól, amiről szól, negyedrészről pedig az elvtársak elutasítják. A Parlamentben. Tehát a konzervatív begyökeresedettek valamikor azt is eldöntötték (ha nem, akkor majd most fogják), hogy a szép magyar parlamenti határozatok minden esetben felülírják az uniós határozatokat. Gondolom nem csak azokat, hanem igény és szükség szerint a törvényeket, jogszabályokat is és nem csak az uniósokat, hanem az összeset. Univerzum szinten. Amúgy jól teszik. Ha egyszer lehet, miért is ne csinálnák?

Emberek! Kövessük Orbán Viktort! Guruljunk a nyomába őneki, vegyünk példát róla. Én már vettem is. Összeültem családilag és megvitattam velünk, hogy a magyar adórendszer egy kalap szar. Egy csomó pénzt fizetek azért, hogy legyen miből lopni, miközben gyermekintézményekben nincs fűtés, hónapokig várhatok egy szakorvosi vizsgálatra, pocsék a tömegközlekedés, kátyúsak az utak, sok helyen alig működik a közvilágítás és még hosszan sorolhatnám. Az adórendszer és lényegében véve az állam működése egyáltalán nem arról szól, amiről szólnia kellene és amit ezek itt összehazudnak. Úgy döntöttünk továbbá – mármint családilag – hogy a kormány sem kormány. Egyrészt mert mi aztán soha nem szavaztunk ezekre, másrészt meg mert egyik sem azt csinálja, ami a dolga lenne. Sőt, nem is ért hozzá. Azt a határozatot hoztuk tehát, hogy a francba ezekkel. A fizetésüket tőlünk kapják, tehát a mi alkalmazottaink. Úgyhogy a magunk részéről ezennel kirúgtuk a kormányt. Pont.

Családilag áttekintettük a költségvetésünket és úgy határoztunk, hogy egy megveszekedett rohadt petákot sem vagyunk hajlandóak befizetni a közösbe, mert valakik azzal a lendülettel ki is lopják belőle. Hogy a francban van az kérem, hogy nincs rohadt pár millió egy gyermekotthon fűtésének működőképessé tételére, nincs pénz a kórházakban műszerekre és felszerelésre, nem telik az országnak az idősekről való gondoskodásra, közben meg épp most olvasom a Közlönyben, hogy a kormány még ebben az évben a torontói Magyar Diaszpóra Missziós Központ létrehozására 250 000 000 (kétszázötven millió) forintot utal Kanadába. Hát egy kanyit se utaljanak sehová, ameddig Fóton (vagy bárhol ebben az országban) fáznak a gyerekek, ameddig sok idős ember 28 500 forint nyugdíjat kap, ameddig a kórházakban nincs kézfertőtlenítő.

Azt is kikérem magamnak, hogy a lopós magyar kormány közel 3 milliárd forintot ad megint az egyházaknak közösségi programokra és beruházásokra. Még további majdnem 3 milliárdot az idén, az eddigi százmilliárdok mellé. Én például nem vagyok vallásos és rohadtul nem érdekel hogy miből tart közösségi programot melyik egyház. Oldják meg a hívek. Én azt várom el, hogy az én befizetett adómból olyan óvodák épüljenek, amelyikben nem szakad le a plafon, rendesen be lehet zárni az ablakot, van fűtés és víz. Azt várom el, hogy a rászorulókról, öregekről, elesettekről gondoskodjon a kormány, ne pedig az egyházakat tömje és ne is a kanadai magyarokat gazdagítsa. Sőt, azt is elvárom, hogy a miniszterek elnöke a saját fizetéséből utazgasson, abból támogassa a gyerekét, ne pedig az én pénzemből.

A családi kupaktanács úgy határozott, hogy a magyar kormány törvényei ránk nem vonatkoznak. Ebből eredően leszarjuk őket (a törvényeket is, a kormányt is) és amennyiben a kormány valamilyen alattomos módon mégis megpróbálja kikényszeríteni belőlünk a hülye törvényeinek a betartását, akkora cirkuszt csapunk, hogy csodájára fognak járni. Majd azt üvöltözzük, hogy a kormány elárult minket, összeesküvést szőtt ellenünk, zsarol, támadást indított a családom ellen és úgy általában is a kultúránk és az identitásunk kell neki. Na meg a pénzünk. De nem adjuk! Harc lesz, csata, háború, ellenállás, küzdelem, kemény ütközet és ilyesmi, de mi kitartunk a végsőkig.

Családunk ezen határozata ettől a perctől kezdve érvényben van, egyhangúlag megszavaztuk. Jelszavunk: nem leszünk gyarmat! A szavazást ezennel lezárom, az új családi törvényt iktatom és kihirdetem a rendkívüli állapotot. Akinek nem tetszik, az meg bekaphatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.