2015. december 28., hétfő

ISTEN, HAZA, CSALÁS

MOST& ITT
Szerző: Föld S. Péter
2015.12.27.


Orbán Viktor a Magyar Távirati Időknek adott év végi nagyinterjúban bevallotta, hogy becsapta a magyarokat. Nem lett olcsóbb az állam, nyoma sincs az ígért egymillió új munkahelynek, nőtt a korrupció, rokonok, csókosok kapták a zsíros falatokat.

- Miniszterelnök úr, nehéz időszak áll mögöttünk és előttünk. Meg amiben most vagyunk, az sem könnyű. Ilyen körülmények között, amikor mindenki ellenünk van, a kormány, és személy szerint Ön, hogyan védi meg a magyar embereket?

- Kedves honfitársaim, magyarok. Becsaptalak benneteket. Hazudtam nektek. Tudom, hogy egy ideje tudjátok ezt, de még magatoknak sem mertétek bevallani.
- Miniszterelnök úr, már elnézést, itt valami félreértés…

- Nincs félreértés, ne szakítson félbe! Hazudtam éjjel, hazudtam nappal, hazudtam minden hullámhosszon. Könnyű, megszorítások nélküli életet ígértem a magyar embereknek. Rendet, demokráciát, jogbiztonságot. Egymillió új munkahelyet, azonnali és radikális adócsökkentést, ingyenes oktatást és egészségügyet, erős és nemzetközi tekintélynek örvendő országot. Olcsóbb államot, kevesebb korrupciót…

- De miniszterelnök úr, ezek nem az előre megbeszélt…

- Ha megengedi, folytatnám: kevesebb korrupciót, tisztességesebb közéletet ígértem. Hazugság volt minden, előre megfontolt szándékkal, készakarva becsaptam a magyar embereket...

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.