2016. január 4., hétfő

GENGSZTERHÁBORÚK, GENGSZTEREK

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.01.04.


Folyik a bandaháború ezerrel.
A Keresztapa ellen lázadó hajdani consigliere mára már beelőzte Gyurcsányt, de legalábbis egy szintre kapaszkodott vele.
Gyurcsánnyal kevés a baj mostanában, el is csendesedett, harci kedve megkopott, kárt is viszonylag keveset tud okozni a dolgok mai állása szerint.
Talán, ha el tudna csalogatni másfélmillió apolitikus embert az urnákhoz, akkor ismét átvehetné az Elsőszámú Közellenség szerepét, de erre kevés az esély, az a másfélmillió ha a politikáról hall, hát elkezd öklendezni, majd kifejti, hogy kisember ő ezekhez a dolgokhoz,  meg különben is, nem ugrál. mert ha megtudja a polgármester, akkor nem kap közmunkát, ha nem kap közmunkát, akkor segélyre se lesz jogosult, és akkor szó szerint éhendögölhet.
A mai magyar választó gondolatmenetét a hasa szabályozza, és még fel se lehet róni neki...
Gyurcsány okos ember, az ország sem járna talán vele rosszul, mert nem szociopata és van benne felelősségérzet a szegényebb néposztályokkal kapcsolatban, viszont nem egy Spartacus és legkevésbé sem munkásvezér, hogy Dózsa Györgyről ne is beszéljünk.
Így aztán ne is csodálkozzon, ha ellenségként is szépen, lassan devalválódik.

Viszont itt ez a Simicska, aki maga az eleven parázs a Vezér fején.
Ő is okos ember, viszont nagy hibája, hogy indulatos.

Hajdan, mikor vitája volt egy szomszédjával, sajátkezűleg forgatta a sikítót, mintha egy láncfűrészes horrorfilmből lépett volna ki, úgy aprította ki a renitens kertszomszéd kerítésoszlopait, a frászt hozva ezzel ellenfelére...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.