2016. január 22., péntek

POLT ÚR, ÉBRESZTŐ, HELYZET VAN!

CSEPELIEK BLOGJA
Szerző: Veress Jenő
2016.01.22.


A legvadabb ötletek sokkolják a magyar lakosságot. A magát KDNP-nek nevező, az életben sikertelen, kielégületlen pár ember fonnyadt bokréta, a Fidesz domesztikált Jobbikja a kormány kalapján. Hát velük nyomatnák le a népesség torkán a legbornírtabb terveket.

A szingliadó nem új. Most újratöltve került a média közepébe. Olyasmikkel spékelve, mint a lelkileg impotens ifjú keresztényeknek állami hozzájárulás a párkereséshez. (Az idea, hogy a Führer válasszon egymásnak tiszta fajú ivarosokat, nem újkeletű.)

A szingliadó a 30 év fölötti gyermekteleneket sújtaná. Az idősebbeknek az abortuszt tiltaná, hogy azután örökbe kelljen adni a csecsemőt. Az üzemi népesedési megbízott, meg a nemzeti konzultáció szervesen következik e tervekből, melyet ma épp azok tagadnak körömszakadtáig, akik az erről szóló könyvet kiadták.

Azután itt van a sorkatonaság. 2004-ben a Fidesz még ellenezte az eltörlését, majd "elvi" pálfordulásukat azzal indokolták: „nehogy a szocialista párt a fiatalokat azzal riogassa, a Fidesz nekik ártani akar”. Akar-e most vajon? Gyanakvók ilyenkor azt kérdik: mekkora disznóság, lopás van folyamatban, hogy ilyesmikkel kell elterelni az emberek figyelmét?

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.