2016. január 22., péntek

ÚJ ELLENSÉGÜNK - A BÜROKRATA

PUPU BLOGJA 
Szerző: PuPu 
2016. 01. 21. 

Úgy látszik, az államnak fel kell készülnie a hét sovány tehén esztendeire, mert fogy a pénz, a világ szinte kiszámíthatatlan, ez az osztrák is hőbörög, hogy nem ad pént azoknak, akik nem akarnak részt venni a menekültkérdés megoldásában... -  ki tudja, holnap mire ébredünk, ugye.
Takarékossági intézkedéseket kell hozni, mert fogytán az ellopható pénz, emellett bejelentett gigamega tervek nyomják a hasban izmos kormányfő vállát, és abban sem lehetünk biztosak, hogy bírja majd a nyomást.
Különösen, ha az osztrákok lezárják a határt Rábakeresztúrnál, oszt itthon kell a nátháját kezeltetni azokkal az orvosokkal, akik átmenetileg még itthon maradtak...

Így aztán meg kell szabadulni azoktól, akik a feladatukat teljesítették, akiknek kegyét idáig kereste a rendszer, le kell őket rugdalni a farkasok által üldözöütt szánról.
A mór megtette kötelességét, a mór mehet.
Különben is -  behelyettesíthető figurák, elhanyagolható feladatok, majd a minisztériumok elvégzik, amit okvetlenül szükséges elvégezni, az se baj, ha a feladat majd akkor derül ki, mikor valamelyik terület már bedől.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.