2016. március 9., szerda

RABOK LEGYÜNK VAGY BARBÁROK?

KANADAI MAGYAR HÍRLAP
Szerző: Bruck András
2016.03.09.


Még ez sem úgy van.

Mostanáig egész Magyarország úgy tudta, hogyha nincs Pesten, akkor szerénynek mondható felcsúti házában lakik. És bár a tipikusan méltatlan magyar sorsba belehalt Ferenczi Krisztina már megírta, csak most kapta fel a sajtó, hogy valójában pár kilométerre odébb, Hatvanpusztán van az igazi kecó, de az már csöppet sem szerény: a birtok 13 hektár, öt szépen felújított, kastélyszerű épülettel. Meg fényűző bejárat helyett megtévesztésül csak egy rozsdás kerítés. És még azt se lehet pontosan tudni, mindez kié, melyik családtag nevén van.

Apa, fia, lánya, neje, veje – végül is nem mindegy? Feltárult Magyarország kirablásának és becsapásának még egy újabb szelete.

Meglepő?

Tényleg meglep még valakit, hogy az életnek nincs egyetlen szeglete, ahol az ország lakossága az igazságot hallaná a magyar miniszterelnöktől? Vagy, ami azt illeti, a hatalom bármelyik emberétől. Mert hiszen kivétel nélkül mindegyik úgy hazudik mint a vízfolyás.

De csak magunkat okolhatjuk a sorsunkért, meg se próbáltuk kikényszeríteni a hatalmon lévőktől, hogy tisztességesen, erkölcsösen, a javunkra, a nemzet felemelkedéséért ténykedjenek.

Bambák voltunk és gyávák...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.