2016. március 9., szerda

BARLANGFÜRDŐ BUDÁN

HUPPA BLOG
Szerző: Szele Tamás
2016.03.09.


Kérem szépen, nem tetszettek még hallani? Mória Középföldéről a budai Várba költözik, törpök nem lesznek benne, csak balrog és szauna meg mindenféle wellness. (Ezért a mondatért valószínűleg kínhalálra ítélne Arany János, úgy hemzseg az idegen szavaktól, de nem tehetek róla: ezeket a fogalmakat képtelenség máshogyan körülírni.) Szóval, az a lényeg, hogy kifúrjuk a Várhegyet.

Kifúrjuk, mégpediglen felülről lefelé, építünk beléje mindenféle medencéket és szaunákat, aztán az egész a Nemzeti Bank tulajdonába kerül, és Matolcsy lesz a fürdőmester, kap majd egy sípot is, arra az esetre, ha valaki rendetlenkedne, ott fog majd fütyörészni a föld alatti medence partján. Mindeközben a vízben magvas geopolitikai tanulmányok születnek majd, lehetőleg fájdalommentesen, ugyanis az egész wellness-központ ezért épül.

Neme, kérem, nem ittam, és nem is szívtam semmit, ez maga a hír. Én magam tegnap este találkoztam vele a 444-en , ők sem akarták elhinni, de tisztességesen közzétették legalább. Hát lássuk, mit tudunk:

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.