2016. április 19., kedd

Ó, TE SZEGÉNY BALDAUF LÁSZLÓ

LIBERTARIAN BLOG
Szerző: Think-Tank
2016.04.19.


Kedves Barátaim,

Arra kérlek benneteket, hogy egy percnyi néma csönddel emlékezzünk meg arról a szörnyűségről, ami Baldauf Lászlóval történt: ki kellett nyitnia a CBA-t vasárnap.

Mint azt tudjuk, a nemzet kiskereskedője nagyon szereti a családokat, és mint ilyen, nagyon örült, amikor végre hivatalból bezáratták vasárnap a kurva, kizsákmányoló üzleteket, és végre otthon pihenhettek a családok, együtt, szeretetben. El nem tudjuk képzelni, hány család szakadt szét csak azért, hogy szeretett népünk kiélhesse a modern nyugati kapitalizmus idecsöppent szeletét, milyen áldozatok kellettek ahhoz, hogy Mancika & Family önfeledten nézegethesse az Aréna kirakatait.

Szerencsére ennek az áldatlan állapotnak a kormány tavaly véget vetett. Örült is Baldauf László, mint majom az akupunktúrás masszázsnak: végre nem kell extra bérért dolgoztatnia szegény munkavállalóit, akik onnantól fogva éttermekben, wellness szállókban és múzeumokban tölthették a vasárnapjaikat, családjuk társaságában. Vagy legalább templomban. Nem kétséges, egy magyar kiskereskedelmi dolgozó béréből ilyesmire simán futja.

Csakhogy a szemét magyar nép nem bírta felfogni, hogy ez az egész csak érte vagyon, nem volt képes szombaton elintézni a bevásárlást, nem, neki csakazértis vasárnap kell mennie, hogy szakadna ki hazafelé a nylon szatyra. Na mindegy, szó szót követett, hullottak a népszavazási kezdeményezések, a Fradi Security csoportos kirándulást tett a Nemzeti Választási Irodánál, lényeg mi lényeg, addig verték magukat, hogy a vasárnapi zárvatartás eltöröltetett...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.