2016. május 16., hétfő

LÁNCZI FENYEGET ÉS ÖNLELEPLEZ

EURÓPA KÁVÉZÓ BLOG
Szerző: Európa Kávézó
2016.05.16.


Orbán kegyence, akit a mi pénzünkből béleltek ki, és aki csak és kizárólag emiatt lehet a Corvinus rektora, úgy gondolta, megfenyeget mindenkit, akinek nem tetszik, hogy lopnak. Ez a rothadt erkölcsű alak azt bírta mondani, hogy ha sokat maffiázzák a Fideszt, és kutatják, hogy mennyit raboltak a közvagyonból, akkor majd jól kinyitják a privatizációs dossziékat.
 
Na, kérem, ez a Fidesz. Ez a velejéig mocskos szemlélet. Tehát, ez a Lánczi nevű alak nem azért gondolná megbeszélni a nyolcvanas évek végétől indult magánosítást, mert mondjuk, szükségesnek tartja azok gazdasági hasznának és politikai moráljának felülvizsgálatát, hanem, hogy zsaroljon vele. Nos, tessék csak nyugodtan kinyitni. Rögtön kezdjük azzal, ahogy az államtól kapott pártszékházból Orbán papának kőbányája lett. 
 
Ebben a bizonyos mondatban, hogy el a kezekkel a lopásainktól, minden benne van, amiért az emberek nagy része meggyűlölte az elmúlt huszonöt évet. Benne van a Fidesz minden cinizmusa, a sohasem létezett antikommunizmusa, az az életfolozófiájuk, hogy semmi más nem számít, csak a hatalom és a pénz. Egy ilyen Lánczi a Századvégnél milliárdokat kaszált mindannyiunk közös pénzéből. Egy ilyen Lánczi arra ad tanácsokat Orbánnak, hogy nevezze a nemzeti tőke és vállalkozások megerősítésének azt a módszert, ahogy kistafírozzák a rokonokat, haverokat, biztosítva a dédunokák megélhetését is - a mi adóforintjainkból...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.