2016. szeptember 30., péntek

MIT ÜZEN MINDEN ÉRVÉNYES SZAVAZAT?

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztos István
2016.09.29.


Orbántól kezdve a legutolsó ügyeletes uszítóig mindenki arról hadovál, hogy nemzeti, egyúttal családi és személyes ügyről van szó. Bizonyos értelemben ezt igaznak is kell tartanunk – persze, nem úgy, ahogy azt a bűnszervezet szuggerálja.

A népcavazásnak köze nincs a létező gondokhoz – beleillik a Fidesz régi hatalomgyakorlási eszköztárába: tényleges összefüggéseiből kiemeli a valóságos problémát, irracionális, vad indulatokat szító handabandázást folytat, azzal a szándékkal, hogy az általa megjelölt bűnbakokra zúdítsa a „magyar emberekben”  gerjesztett gyűlölködést. Amíg ezt a Fidesz újra és újra meg tudja tenni, addig hatalma szilárd, s a társadalmi méretű gyűlölködés falként takarja el a zemberekké alacsonyított polgárok elől az ország kifosztását.
 
Bizony, a népcavazásnak köze nincs a menekültválsághoz, de „Brüsszel” terveihez, szándékaihoz se. Viszont logikus folytatása a demokráciagyilkos „nemzeti konzultációk” hazudozásainak s a Fidesz minden korábbi uszításának. Hiszen föl is használják minden eddigi tapasztalatukat: profi módon vegyítik migráncsozásukba az általuk eddig is szervezetten és folyamatosan űzött zsidózást, cigányozást, buzizást, hazaárulózást…
Szükségük is van rá: kijózanodó társadalomban hatalmuk elenyész.

Hazára és hitre hivatkoznak, ahogyan régóta tették és teszik a különböző gazemberek: nemzeti érzelmeik és hitük „orránál” fogva vezetik a zembereket… Mert tudják: semmi sem alkalmas annyira vad, alantas, akár gyilkos indulatok gerjesztésére, mint annak az emberekbe szuggerálása, hogy idegenek veszélyeztetik hazájukat és hitüket. S akik ezeket az indulatokat gerjesztik, mindaddig uralkodhatnak, fosztogathatnak, amíg az elkábított emberek magukhoz nem térnek.
 
Miről is szól valójában ez az elképesztően gátlástalan, amorális népcavazósdi?

A valódi tétet tömören így fogalmazta meg Bauer Tamás:

A népszavazási aktus valódi célja tehát a hat éve épülő önkényuralmi berendezkedés megerősítése, visszafordíthatatlanná tétele...

ITT OLVASHATÓ
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.