2016. október 18., kedd

HEISENBER FECSKÉJE ÉS A KÁDÁRHUSZÁROK

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: rezeda
2016.10.18.


...A Korkedvezményes Nyugdíjasok Országos Érdekvédelmi Egyesülete konferenciát rendezett annak emlékére, hogy az Országgyűlés öt éve fogadta el a törvényt nyugdíjaik megvonásáról. Akkor az igazságügyért felelős államtitkár, Répássy Róbert “ingyenélő, lábát lóbáló kádárhuszárnak” nevezte a korkedvezményes nyugdíjasokat, a szolgálati nyugdíjban részesülő volt rendvédelmi dolgozókat és rendőröket.

Az egyesület vezetése úgy gondolta, hogy öt év elteltével a nagyhatalmú szájhuszár esetleg megismerkedne velük. De a magasságos a meghívás ellenére nem ment el a konferenciára. Mit is gondoltak ezek az ingyenélők. Egyébiránt Orbán sem vett részt az alapszar módosításának vitáján, amit pedig ő nyújtott be. Mint a kisgyerek, aki becsöngetett, és elszaladt.

Egészen a bajorokig futott, hogy ott mesélje a hülyeségeit biztonságról és megvédésről annak ellenére, hogy az ottani parlament egészen élénken tiltakozott ellene, de azért találtak neki helyet, ahol ötven ember előtt pofázhatott. Az il Ducét is fogadták annak idején...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.