2017. január 10., kedd

EGY TÖMBBE FAGYASZTOTTA A KATONÁKAT, A RENDŐRÖKET ÉS A MENEKÜLTEKET A KORMÁNY A DÉLI HATÁRNÁL

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2017.01.10.



...A második télre is egy kályha és pár kabát az infrastruktúra, amivel a kormány munkavállalói téli védettségét biztosítani kívánja. Úgy tűnik, arra már nem volt keret a propagandahadjárat plakáterdeje mellett, hogy olyan alkalmatosságokat kapjanak a határnál dolgozó honfitársaink, amelyben kényelmesen, a hidegtől megvédve, tisztességesen láthatnák el a feladatukat.

Sőt, az egyik, a katonákkal szimpatizáló Facebook oldal tanúsága szerint, így nézett ki múlt hét közepén a hideg beköszöntének napjaiban a határvédelmi erődrendszerben a téliesítés.

Ez jelenti mínusz 20 fokban a határvédelmet Magyarországon. A kerítés felhúzva, a kormány által pedig a kerítés két oldalára osztott emberek olyan körülmények között kell, hogy létezzenek, ami nem embernek való.

Talán nem véletlen, hogy alig egy hete egy vírus söpört végig a határnál szolgálatot teljesítő rendőrök és katonák között, többen kórházba is kerültek, de például a kormányzati Origo is úgy tudja, nem ez volt az első ilyen tömeges megbetegedés.

Így néz ki a fagyba küldött “magyar hősök”, a propaganda elképzelt hőseinek a sorsa, ennyire fontos a valódi ember a kormánynak. Jó fotók készüljenek, lehessen milliárdokból népszavazást csinálni, felhasználni ezeket az embereket a kormányzat hatalmi céljaira, ha pedig jön a hideg?

Együtt fagy menekült, rendőr, katona a déli határnál.

Kit érdekelnek a gyalogok a sakktáblán?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.