2017. szeptember 15., péntek

NEHÉZ IDŐK JÖNNEK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.09.15.


Halmozódnak a bajok a kormány igen nagy, sokszor újrahasznosított, ám foszladozó szőnyege alatt. És már lassan fölötte is. Nem elég, hogy Soros György madzagon rángatott uniós bizottsága meg akarja csodálni a felcsúti kisvasutat, amiért eszméletlenül fel volt háborodva a kormánypárt, külön Lázár és Deutsch urak (ez utóbbi aztán ugyanazzal a lendülettel le is tagadta és azt írta a közösségi oldalára, hogy várja a látogatókat. Nyilván elfelejtettek szólni neki, hogy a sánta kutyát nem érdekli, ő kit vár és hová, mert attól még, hogy évtizedek óta puszipajtások Orbánnal, gyakorlatilag súlytalan ebben az ügyben. Is.), ez a bizottságot nem hatotta meg.

Még ki sem heverték a vasútnézést (mondjuk nem is ma fogják, mert hétfőn lesz a nagy megnézés), máris megint rájuk támadt valaki. Nyilván Soros, mert az mégis vicces lenne, ha Simicska rángatná Brüsszelt is. Elég neki a Jobbik. Az történt, hogy többeknek böki a szemét az azeri csúszópénzek ügye, amiből kicsiny hazánkba is jutott egy kevés – sajtóértesülések szerint 7 millió dollár -, ezért szerdán arról szavazott az Európai Parlament, hogy talán ki kéne vizsgálni ezt a dolgot.

Szijjártó Péter természetesen toporzékolt egy jót ez ügyben is, kikérte magának, hogy az ellenség összekapcsolja az azeri pénzt a baltás gyilkos kiadatásával. Azt elfelejtette megemlíteni, hogy ettől és minden mástól függetlenül lesz vizsgálat.

Ez ügyben még ugyan nem toporzékolt az ezzel megbízott honvédő, de érdekes hír jelent meg az MTI-n. Mutatom...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.