2017. szeptember 8., péntek

TUDTA? 1300 MENEKÜLT MIATT BALHÉZIK, DE 18 EZER EMBERT ELLENŐRIZETLENÜL ENGEDETT BE AZ ORBÁN-KORMÁNY

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Mr Flynn Rider
2017.09.07.


Még nem hallott róla? 18 ezer embert az Unión kívülről, teljesen ellenőrizetlenül engedett be a Fidesz, közben meglopta Magyarországot. Hát nem zseniális?

Miután Magyarország tegnap elvesztette a kvótapert, a Fidesz ismét teljes harci fokozatba kapcsolt, hogy küzdhessen a gonosz Brüsszel, a még gonoszabb Soros és a ki tudja, még milyen pokoli erők ellen.

A Fidelitas egyenesen háborút vizionált a fenti, gyorsan elterjedő fotóval. (Mondjuk ahelyett, hogy a határon szolgálatot teljesítők nevében háborút hirdetnek, inkább dolgozhatnának azon, hogy a "határvadászok", akik "megvédik Európát" a "menekültáradattól" ne kukacos szalámit, romlott konzervet és mindenféle élelmiszeripari hulladékot kapjanak enni; vagy télen már ne szemétből ácsolt hajléktalan-kunyhókban kelljen meghúzniuk magukat.)

Mindezt 1300 ellenőrzött menekült miatt teszik, amelynek számát az EU még mérsékelni is tervezi. Nyilvánvalóan egyszerre szeretnének a propagandával megfélemlített, bepörgetett választóiknak üzenni, jönnek a választások, kampány, miközben az is benne van a történetben, hogy Orbán előkészíti a kilépést az Európai Unióból.

A választók pedig rettegnek: néhány üdülő menekült, nem magyarul beszélő idegen óriási riadalmat kelt a vidéki falvakban. Vajon, ha ezek az emberek nem csak a kormányzati propagandából tájékozódnának, biztos, hogy Orbánt is az ország és Európa védelmezőjének tartanák?

Van ugyanis egy másik program, amiről a Fidesz szinte sosem beszél idehaza, igazából szinte titkos. Csak külföldön reklámozzák: a letelepedési kötvény. Ez gyakorlatilag úgy ad az Uniós tagországon kívüli állampolgároknak
  • schengeni tartózkodási engedélyt, illetve
  • hat hónap után letelepedési engedélyt, hogy
  • szabadon utazhatnak,
  • céget is alapíthatnak a schengeni övezetben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.