2017. november 10., péntek

A MAGYAR PROFI FUTBALL HALOTT, FELTÁMASZTÁSÁRA NINCS ESÉLY

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: BUDÁCSIK LAJOS
2017.11.10.


Lássuk be végre, hogy ez nem megy, Orbán Viktor nem tud gólt lőni. El kell zavarni minden futball körül lebzselő, abból fejedelmi módon élő szakembert, keressenek tisztes civil foglalkozást maguknak.

A nemzeti futball válogatott óriási csatában, 10 emberrel, emberfeletti küzdelemben, csütörtök esete kikapott a Luxemburgi Nagyhercegség világverő csapatától. A valamivel több, mint mint 500 ezer lakosú kis ország amatőr focistái ellen a második félidőben még kapura sem rúgtak a fazonírozott hajú, belőtt sérójú, aranylábú magyar kedvencek. De a pályán voltak, közelről látták a labdát, még ha nem is igen találkoztak vele. A mérkőzés végén talán még dekázhattak is egy jót, ha már meccs közben csak elvétve találkoztak a bőrrel. Ma már ez is siker!

Az ellenfél válogatottja a világranglistán, 100-tól visszafelé az 8. helyen áll, vagyis a 93. helyen jegyzik őket. Számukra hobbi a sport, többségük tisztes polgári foglalkozás mellett rúgja a labdát, a maga örömére.

A mi dédelgetett sztárocskáinkat jól megfizetik, a semmiért. A nemzeti első osztályban nem ritka a havi 8 milliós fizetés sem, aki két egyenest tud a lasztiba rúgni, az már 4-5 milliót simán zsebbe vág. Van olyan edző, akit idén havi 20 millió forintért szerződtettek. A megbukott szövetségi kapitány bukszájába minden hónapban 54 millió forint körüli összeg került. Láttuk, hogyan „dolgozott” meg ezért az óriási gázsiért...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.