2018. június 29., péntek

A NEGYEDIKEN MÁR MEGINT SZEXELNEK

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő
2018.06.29.


Potrien Ursula, Celine Dion, az asszisztens, Hókuszpók és a többiek – mindannyian egy svájci hotel alkalmazottai, melynek hétköznapjaiba Ütvefúró segítségével tekinthetünk be ismét. Nem mellesleg az is kiderül, milyen feltolni egy kétméteres rámpán egy megpakolt, egymászás szennyeskocsit (nehéz).

Potrien Ursula

A recepció főnöke 30-as éveinek közepén jár, és próbál úgy öltözni, mint egy manöken, bár felülről karcolja a 100 kilót. A lába 3“-os (75mm) öntözőcsőhöz hasonlatos.

Könnyebb egy 300 literes indirekt tárolót utólag üveggyapot táblával szigetelni, mint erre a nőre ruhát találni. Az indirekt tárolóval ellentétben ebbe csak akkor kerül fűtőszál, hogyha a tutti.ch-ról rendelt világítós, forgós-zenélős segédeszközt magába döfi. Bár értesüléseim szerint, ebből is havonta elhasznál egyet…

Ez a munkájában visszaköszön, mivel állandóan savanyú képpel járkál, és hirtelen haragú. Teljesen kiszámíthatatlan. Nem csak velünk ordít, hanem a német sofőrökkel is. A taszári hangnyomásmérő versenyt bármikor megnyeri.

Drága Potrien néha kegyetlen tréfák áldozata lesz, mert vannak olyan megátalkodott gazfickók, akik a forgószékét statikailag kicsit meggyengítik pár csavar eltávolításával.

Majd másnap, amikor egyszeri dührohamában a hangsebesség kétszeresével belehuppanna a forgószékébe, szépen felkenődik az ülőlappal együtt a falra.

A gazemberek teljes biztonságban érezhetik magukat, mert drága Potrienünk minden hónapban elhasznál egy irodai forgószéket, mivel azok egyszerűen nem erre az igénybevételre lettek tervezve. Így nem gyanakszik senkire sem.

Sajnálatos módon néha a fiókja is nehezen nyílik a szerencsétlennek - szintén ismeretlen tettesek az elkövetők - a stratégiailag fontos helyekre diszkréten elhelyezett facsavar ugyanis csodákra képes.

Ekkor drága Potrien még jobban izzad a szokásosnál. Ugyanis a vészhelyzetekre tartogatott csokikészlete lapul a fiók alján. Azt azért tudni kell, hogy nála minden nap vészhelyzet van...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.