2016. január 17., vasárnap

HOGY MIK VANNAK MOSTANSÁG!

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2016.01.17.


Ezt a hiperbuzgó Kövér Lászlót az érdemeire való tekintettel előbb vagy utóbb ki fogják nevezni az Elnöki Tanács elnökévé. Az őszes hajú ifjú demokrata mostanában szentimentálisan és párás szemekkel emlékezik vissza mozgalmas fiatalkorára és a Kádár-rendszer előremutató vívmányaira. Sorkatonaság, hűséges, megbízható párttitkárok a munkahelyeken, egypártrendszer, pártmédia. Idővel minden gyönyörűség megvalósulni látszik. Stadinger István örökösének már saját munkásőrsége is van, csak azt most Országgyűlési Őrségnek nevezik. Ennek jelenleg ugyan mindössze 349 tagja van, de a munkásőröktől eltérően zsoldot is kapnak.
 
Kövér László lassan már egy hónapja folyamatosan dörmögi tele a Kárpát-medencét a magánéleti problémáival és bánatával. Nagyon kegyetlen érzés lehet minden áldott nap nemzethalálos vízióval felkelni és nyugovóra térni. Erre az áfiumra bizony nincs medicina. Marad a kesergés és az indulati tőke.
 
Kövér László multimédiás celebkedése arra mindenesetre kiválóan alkalmas, hogy elterelje a figyelmet a szubjektív és ad-hoc módon bevethető „terrorveszélyhelyzet” törvénybe iktatásáról. Átok reá, aki megszavazza. Brutális fenékbe rúgásról van ugyan szó, de mivel a Fidesz részéről érkezik, így nem sok embernek fáj, sőt örülnek is neki, mert nem valami liberális-féle, nyavalygós, hanem igazi férfias dologról van szó:
 
"Csodálatos kocsik jönnek,
Legendás férfiak érkeznek,
Ezt nézd meg, érdemes!
Soruk nyílegyenes!
Első a rend,
Aztán a csend!
Fegyelem!
Figyelem
!"

Egy 30 pontos listát gyorsan odagyurmázni a gránitszilárdságú alaptörvényhez elég érdekes megoldás. Ennyi erővel a statáriumot is be lehet vezetni, ha a szükség majd úgy hozza vagy zordabbra válik a nemzetközi helyzet. A legveszélyesebb terroristák jelenleg a külföldről finanszírozott civil szervezetekben és az interneten garázdálkodnak. Na és persze ott van még a Public Enemy No.1, azaz az első számú közellenség, Hosszú Katinka, elvetemült terrorúszó...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.