2017. január 28., szombat

NEM VÉLETLENÜL CSERÉLTED LE A LEGOKOSABB LAJOST A LEGHÜLYÉBB LŐRINCRE

KETTŐS MÉRCE 
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.01.28.


Drága kicsi Viktor!

Valami büdös jön a házad tájáról. Az a gyanúm, hogy beszartatok, arany egy cimborám. Mondjuk éppen itt volt már az ideje, mert piszkosul rühellem, hogy eddig is a fejünkön ugráltatok szöges bakancsban. Megy a vergődés, mi? Helyes. A franc gondolta, hogy ez az apátiába nyomorított ország képes lesz valaha is megmozdulni. Ti sem gondoltátok, valld csak be őszintén!

Hiába na, az élet nem mindig egyenletesen barikafelhős-tejszínhabos kaviárból áll, még nektek sem. Kezdődött a Kétfarkúakkal, de ti azt nem vettétek komolyan. Igaz, hogy nehéz is komolyan venni a humort, de főleg nehéz megérteni annak, akinek nincs humora. Meg agya sem, mert a megértéshez az is kellene. De tifelétek mostanság csak az juthat a kormány közelébe, aki hülyébb, mint a felettese. Ez olyan fideszes piramisjáték-féle valami. Ott vagy ugye te, a nagy mágus. Az okos emberektől félsz, mint ördög a tömjénfüsttől, mert egyrészt kiderülhet, hogy magad sem vagy annyira nagy rogyintás, mint amennyire szereted a pénzt és a hatalmat, másrészt veszélyesnek is tartod az okos embereket, pont a pénzedre és a hatalmadra. Nem véletlenül cserélted le a legokosabb Lajost a leghülyébb Lőrincre.

És ez a technika működik minden szinten. A nagyeszű Szijjártó is magánál hülyébbet keres, meg az ő beosztottja és annak a beosztottja is és így érünk el egészen a papucsállatkáig. Főlegpláne gondolj csak Kósára, vagy Némethre és zongorázd végig a sort. Bakker, ott már nem is a papucsállatka van a végén, hanem hínár, vagy lábgomba.

Na szóval. Jöttek a Kétfarkúak a humorukkal és ez még nem is elég, mert aztán lett ez a Momentum nevű csapat. Viktor, ez már nagy gáz. Ezek fiatalok, okosak, tudják, mit akarnak. Ennél nagyobb istencsapása nem létezik. Mert ezek a nyomorultak nem szartak be tőletek, nem verték magukat a földhöz akkor sem, amikor az egyre gagyibb szellemi munícióval felszerelt propagandistáitok és a fasz tudja honnan előbányászott szerzőcskéitek elkezdték okádni az epét. Pedig én már időben szóltam, hogy hiába csináltok hetvenkét saját weboldalt, blogot, akármit, azt ugyanaz a párezer ember olvassa. Ahhoz, hogy hihető legyen a mese és több olvasót meg tudjatok nyerni, pár dolog hiányzik. Például írni tudó, hiteles ember. A hazudozás eleve sem működik a végtelenségig, de akkor főleg nem, ha ráadásul huszadrangú tollforgatók akarják megetetni vele a népet. Jó, értem én, hogy normális íróembert, publicistát, szakértőt semennyi pénzért sem kaptok, merthogy van, amit még pénzért sem lehet kapni. Marad nektek az, ami. Gipszfaragók, parókakészítők, antiszemita zsidók, homfób melegek, volt munkásőrök, levitézlett hazugok. Szar az élet, drága egy cimborám...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.