2018. augusztus 24., péntek

A MAGYAR GYEREK GYARAPÍTJA ÉS VÉDI AZ ILLIBERÁLIS TÁRSADALOM ÉRTÉKEIT ÉS A GAZDAGOK PÉNZÉT

KOLOZSVÁRI  SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2018.08.24.



Rohamosan itt van szeptember. Szép őszi hónap. Azt nem tudom, hogy az iskolások mennyire örülnek, hogy vége a lazításnak, mennyire készültek az újabb megrázó változásokra, a nagy izgalmakra. A kormány harcra kész a gyerekek életének bearanyozására, készen áll arra, hogy elhintse virágzó országunk kis polgáraiban a magyarság, a hazaszeretet kicsi magvait.

Azt a betyárját, ezt az ükapám ükapja is így gondolta! Annyi dolguk van csupán a tanáraikkal együtt az iskolában, hogy tanítsák és megtanulják, amit Állam bácsi már jó előre kiagyalt. Sorvezetőnek álljon itt a magyar gyerekek törvénye. Orbán Viktor alkotása. Rajában erő, rend és fegyelem uralkodik. Rajvezető: maga Orbán. Naplófelelős: Németh Szilárd. Zászlós: Semjén Zsolt. Őrsvezető: Rogán Antal. Nótafa: Polt Péter. Pénztáros: Mészáros Lőrinc.

1. A magyar gyerek hű gyermeke Magyarországnak, a leendő királyságnak. Felelősséggel dolgozik érte, már tizenhat éves korában is.

2. A magyar gyerek erősíti a diktatúrák barátságát; védi az embereket a Soros-bérencektől.

3. A magyar gyerek szorgalmasan tanul, a Fidesz-világ és önmaga megismerésére törekszik – származásra, iskolai végzettségre, lakóhelyre, nemre, bőrszínre, vallásra való tekintettel.

4. A magyar gyerek gyarapítja és védi az illiberális társadalom értékeit és a gazdagok pénzét.

5. A magyar gyerek ahol tud segít, és önként szolgálja a kormánypártiak családi, baráti, haveri közösségeit.

6. A magyar gyerek igazat mond és igazságosan cselekszik, ahogyan az a Semjén-féle kereszténydemokrata bibliában meg van írva.

7. A magyar gyerek szereti, tiszteli szüleit, nevelőit és az idősebbeket, mindennap elmond értük egy Miatyánkot.

8. A magyar gyerek igaz hű barát.

9. A magyar gyerek bátor és fegyelmezett, a dutyiban sem sír.

10. A magyar gyerek szereti és védi a természetet; örül az új paksi atomerőmű építésének; nem vágja ki a fákat; itthon nem szórja el a kakis pakkot.

11. A magyar gyerek edzi testét és óvja egészségét a felcsúti Ifjúsági Orbán Viktor Stadionban.

12. A magyar gyerek úgy él, hogy méltó legyen a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség + a Kereszténydemokrata Néppárt tagságára.

+ 1. A magyar gyerek szüleivel együtt köteles megtanulni a hajdani, Rákosi Mátyást éltető dalokat – a név aktualizásával:...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.