2017. június 13., kedd

735 MILLIÓ MENT EL AZ ÁLLAMI KUKACÉG SZÁMLÁZÁSI RENDSZERÉRE, DE AZ MÉG MINDIG NEM MŰKÖDIK

444.HU
Szerző: sarkadizs
2017.06.13.



Garancsi üzlettársai kapták a megbízást, de a rendszer egyelőre csak arra képes, hogy fenyegető leveleket küldjön a családoknak, akik nem fizették még be a számlákat, amiket meg sem kaptak.

Eddig 735.7 millió forint közpénzt adott a kormányzat a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő (NHKV) Zrt. országos számlázási rendszerére – derül ki a Magyar Nemzet összesítéséből. A pénz nagy részét Orbán barátja, Garancsi István üzlettársainak vállalkozása kapta meg, a számlázási rendszer azonban a mai napig nem működik megfelelően.

A cég felügyelete alá tartozó több mkint 2,5 millió vidéki család hónapok óta hiába vár a számlákra, igaz, Tatabányán és Cegléden sokan kaptak már levelet, amiben a cég az adóhatósággal fenyegeti őket, ha nem rendezik a tartozásukat, amiről még nem is kaptak számlát. Sőt, olyanok is kaptak fenyegető levelet, akik már rég befizették a díjaikat.

A Magyar Nemzet értesülései szerint az állami kukaholding vezetése őszig kapott haladékot a rendszer beindítására, ha ebből is kicsúsznak, állítólag elbocsátások várhatók...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.