2017. január 18., szerda

NEM, B*ZD MEG, AZOK MI VOLTUNK. MI, CIVILE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.01.18.


...A rohadék liberálisok (köztük persze én is, mert mindenki baloldali és egyben liberális is, aki nem tapsikol örömében amiért néhány család szétlopja az országot, amit ellopni nem tudnak, azt meg szétcseszik) sem felelősséget, sem áldozatot nem vállalnak.

Tényleg, Lacibajusz, ez pont így igaz. Például én voltam az az aljadék, aki nem járultam hozzá az ügynökakták nyilvánosságra hozásához, mert rinyáltam, hogy kiderül, hogy én is szerepelek valamelyikben, mint a múlt rendszer aktív kiszolgálója. Ja, bocsi, azok ti voltatok.

Az is én voltam, aki nem szavaztam meg a politikusok és közvetlen pereputtyuk ellenőrizhető és hiteles vagyonbevallását, mert fostam, hogy kiderül: az ötéves gyerekemre írattam a fél falut, a nyugdíjas nagyanyám nevén van a falu másik fele én pedig egy hónapban tízszer annyit költök, mint amennyit keresek és közben még félre is teszek hússzor annyit, mint a fizetésem. Ja, nem. Ezek is ti voltatok.

Akkor biztosan én voltam az, aki titkosítottam a paksi paktumot, átláthatatlanná tettem a Magyar Nemzeti Bank pénzszórásait, titkosítottam mindent, ami közpénzt érint, de esetleg az én érdekeltségi körömet is közelről érinti. Én hoztam olyan törvényeket, hogy akár milliókat is követelhet egy szervezet azért, hogy kiadja a közérdekű adatokat, vagy éppen évekig kelljen pereskedni egy ilyen adat megismeréséhez. Nem, ezek is ti voltatok.

Esetleg én vagyok az, aki a mentelmi joga mögé bújva azt csinál, amit csak akar és sem vagyonsodási, sem egyéb vizsgálat nem indulhat ellene, mert a párt megvédi. Bocsi, azok is ti vagytok.

De az áldozatvállalás, abban tuti én vagyok a bűnös. Én szivattyúzom ki a pénzt az oktatásból, az egészségügyből, hogy üres stadionokat és játékvasutat építsek inkább. Én tolom a pénzt huszadrangú belföldi és külföldi focicsapatokba. Én tosztam szét a szociális hálót, hogy a rokkantak, betegek, beteg gyermeket nevelő családok, idős, ellátásra szoruló emberek ott dögöljenek éhen, ahol vannak. Mert feleslegesek, mert csak nyűgnek vannak, mert amúgy sem mennek el szavazni, mert terhet jelentenek. Francba, ezek is ti voltatok.

De biztosan ti, keresztényi értékekkel ékes, nemzeti érzelmű ősmagyarok gyűjtötök adományokat a rászorulóknak, ti osztotok meleg ételt, ti aggatjátok ki a kabátot az utcai fogasra, hogy lehetőleg ne fagyjon már meg a szerencsétlen honfitársatok. Nem, bazmeg, azok mi voltunk. Mi, civilek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.