2018. augusztus 10., péntek

ORBÁN ESETE AZ EZERHÁROMSZÁZKETTŐVEL (APRÓSÁGPOSZT)

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2018.08.09.


Az Index írt egy cikket a Tusványoson Orbán körül repdeső flamand nácikról.

A cikkben van egy kép, amelyen a mozgalom vezére Van Langenhove kiadja a direktívát a fiúcskáknak. A képen mindenki ugyanolyan pólóban van, amiről a vezér azt mondja, hogy nem egyenruha, csak egy póló, nincs itt semmi látnivaló.

Valami látnivaló azért van. A szám a pólón az 1302. A flamand szélsőjobboldalnak ez olyan, mint Milo Yiannopoulosnak a 1488 (a "14 words" az Order nevű náci terrorcsoport mantrája, a 88 pedig Adolf Hitlert jelenti, igen Milo szívesen küldi a 1488-t zsidó szervezeteknek és magánszemélyeknek, ami valószínűleg növeli szexuális attraktivitását a honi megadják körében).

Az 1302 sokkal egyszerűbben kódolható. 1302-ben öltek meg ezerötszáz franciát a flamandok az Aranylándzsák csatájában. Ezért használják ezt a számot a flamand nácik.

Orbán miniszterelnök urat szeretném figyelmeztetni, hogy magyar seggbe magyar nyelv való. Amikor jeszenszkyk és apátik állnak sorba, kozmopolita attitűd a importtermékek használata.

UTÓIRAT : Kommentelőnk hívta fel a figyelmem arra, hogy a náci szervezet neve a Schild en Vriend is 1302-vel kapcsolatos. A történetnek külön Wikipedia oldala van. 1302 májusában a flamandok ezzel a kifejezéssel tesztelték a bruges-iek flamandságát, aki ezt nem tudta kimondani, azt megölték. Ez különösen jól cseng Székelyföldön, ahol talán nem mindenki tudná akcentus nélkül kimondani a "scut și prieten"-t ha esetleg álmukból felkeltik román nyelvművelők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.