2020. március 5., csütörtök

ORBÁN NYELVBOTLÁSA: NEM “LABORUNK”, HANEM “RABOLUNK”

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2020.03.04.


Orbán Viktor a prágai V4 találkozó sajtótájékoztatóján beszélt a koronavírusról. A magyar ember elégedetten pillanthatott asszonyára, nem kellett csalódnia. Orbántól megtudhatta, hogy erről már előre tudtak, mert nemcsak az emberek és az áruk, hanem a vírusok is átlépik a határokat. Ezért felkészültek. Majd beszélt erről, és minden szóra csak büszke lehet a magyar ember. Aztán az M1 Híradó felvétele szerint, amelynek vágatlan felvételét a 444.hu oldalán hallgathat meg bárki, Orbán elszólta magát.

Azt akarta mondani, hogy van egy nemzetközileg akkreditált laborunk”, de a laborunk helyett azt mondta, hogy “rabolunk”. Ilyen freud-i elszólás nincs minden napon, örömmel hallja a magyar ember, hogy Orbán Viktor tudatalattijából előjött az, amit ő, a lánya, a veje, az apja, a testvére, a strómanja, az oligarchái, az egész Orbán-maffia művel az országban. Egy szóval összefoglalta: “rabolunk”. Pontosan így van, rabolnak, méghozzá nagy tételben, százmilliárdos tételekben. Orbán Viktor jó magyar ember, ami a szívén, az a száján, és az ő szívében ez van: a rablás.

Nagyon érdeke, hogy Orbán sajtótájékoztatójáról felkerült a Facebook oldalára egy hosszabb, szerkesztett verzió, amelyben gondosan kivágták ezt a nyelvbotlást. A vágott szöveg 0,23 után hallható...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.