2019. január 8., kedd

AKKOR EZUTÁN CSAK AZOK DOLGOZHATNAK, AKIK MÉRETES NYELVCSAPÁSOKKAL ÉLTETIK AZ ÉTTERMI ÁR TIZEDÉÉRT ZABÁLÓ PURITÁN MINISZTERELNÖKÖT?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG 
Szerző: H. Andrea 
2019.01.08.


Sem az évszakhoz, sem az alább következő tartalomhoz egyáltalán nem illő, fűben üldögélő kisoroszlános jó reggelt kívánok! Aki nem a Facebookról kattint, annak csak egyszerűen jó reggelt! Közös szerkesztőségi időszámításunkra való tekintettel ma is hétfő van, igaz, a keddebbik fajtából, a miniszterelnök úr plebejus és puritán rongyrázásától, valamint hasonló jelzőkkel illethető étkezési szokásaitól bűzlő nemzeti együttbármitkövetkezményeknélkülcsinálási rendszerben viszont teljesen közömbös, hogy éppen hányadika van, milyen nap és hány fok.

Nem vagyok benne biztos, hogy a 300 forintos miniszterelnöki Gundel-bableves (fideszül: kolostori táplálék) ne lehetne akár zavarbaejtő még a legelszántabb Orbán-drukkereknek is – akik a Kétfarkú Kutya Párttal ellentétben – nem 5, hanem 5000 forinttal járulnak hozzá istenük Európa elleni harcához. Jó, tudom, tudom, ha 2300 forint lenne az a fránya leves és 800 helyett 4900 forint a mustármártásba fullasztott sertéssült, akkor jönne az obligát NER-vicsorgás, miszerint a büdöslibsiknek semmi nem jó. Ahelyett, hogy örülnének, hogy ilyen olcsóba kerül nekik a magasságos félisten jóllakatása, megint báncsák a miniszterek elnökét, pedig ő az egy egyszerű nép egyszerű gyermeke, aki ugyan olykor fordítva tartja a kést a kezében, de egyébként éjt nappallá téve küzd értünk, áldja meg a jóisten minden lépését. De hol van ez az arcpirító, szemfényvesztő puritánkodás a Várkapitányság léthozásától? Szerintem sehol nincs. A kolléga szerint az kell már csak valahogy féllábon kibírni, amikor a gyanútlan kínai turistákat forró szurokkal zuhantja nyakon Orbán testőrsége, mert a főnöknek romlik az állapota. A NER általános állapotát elnézve nem kell erre már olyan sokat várni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.