2017. május 25., csütörtök

TERRORISTA SZÁMMISZTIKA, AVAGY FOLYTATÓDIK AZ ÁLHÍRGYÁRTÁS

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Kinyo Róbert
2017.05.24.


Túl sok a 11-es és a 22-es játszma a terroristák futballmeccsén — adja hírül a Propeller.

Azzal ma már foglalkozott a Gépnarancs, hogy a Habony-média, a magyar a kormány által fizetett szennymédia micsoda elképesztő módon képes felhasználni a manchesteri merényletet is uszításra.

Ám a sorból nem kilógva, van olyan hírgyűjtő oldal, ahol a „szerzőnek” látszó személy teljesen légből kapott konteóval eteti az olvasókat. Megteheti, mert az idézett oldalon, a Propelleren senki nem ellenőrzi néhány sorának valóságtartalmát.

Még azzal is védekezhetnének, hogy ők csak megosztottak egy cikket, linket, pedig itt sokkal komolyabb a dolog. A szabad sajtót kívánó és szabadon tájékozódó olvasók egy részének hiteles forrás a Propeller.hu, talán észre sem veszik az ocsút a búza között.

GergöCikkely megosztása a Propelleren a következő címmel került publikálásra: Túl sok a 11-es és a 22-es játszma a terroristák futballmeccsén. Már itt megáll az ész, mert fogalmam sincs, mire gondol ez esetben a „hírszerkesztő”. A két számot értem, túl sok a 11-es és a 22-es – de miben? Mit jelent az, hogy játszma, amikor véres, emberéleteket követelő merényletekről van szó? Hogy a „terroristák futballmeccsén” szóösszetételt hogyan alkotta meg GergöCikkely, belegondolni sem merek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.