2019. november 26., kedd

A POLITIKAI KORREKTSÉG SZÁJZÁRA ÉS A KERESZTÉNY SZABADSÁG - A FELEKEZETI JOGEGYENLŐSÉG FELSZÁMOLÁSA KERESZTÉNY EGYHÁZAKAT, GYÜLEKEZETEKET HÁTRÁNYOSAN MEGKÜLÖNBÖZTET, ORBÁN RENDSZERE KERESZTÉNYÜLDÖZÉST FOLYTAT

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: Amerikai Népszava

2019.11.26.


Orbán felszólalt a “keresztényüldözésről” propagandarendezvényen, amelynek célja, hogy az Orbán-rendszer kirekesztő, rasszista ideológiai államát üldözött “többségként” állítsa be. Ez az első eset, amikor egy többség azt állítja, hogy üldözik, miközben üldözni csak egy kisebbséget szokott a többség. Mivel Orbán jogállamiságot megszüntető fasiszta államát a “kereszténység” jelszava mögé bújtatja, és a jogtipró működését a “kereszténységgel” indokolja, magát úgy próbálja bemutatni, mint egy üldözött vallás és kultúra megmentőjét. Erről azonban szó sincs.

Orbán állama nem keresztény, mert a kereszténység tiszteletben tartja a törvényességet, a Biblia az Antikrisztust nevezi “törvénytaposónak”, akinek “eljövetele a Sátán ereje által van, a hazugságnak minden hatalmával”. Az illiberális törvénytaposó rendszer és a hazugság egylényegű, antikrisztusi és sátáni, ezt mondja a Biblia. Ez Orbán rendszere. Orbán azt a hazugságot terjeszti, hogy létezhet “keresztény állam”, amelynek célja és feladata a “keresztény értékek” állami védelme és terjesztése, akár saját polgáraival szemben. De a Biblia szerint az állam feladata a közfunkciók ellátása mellett a rossz megbüntetése (értsd: Btk. alapján a bűncselekmények felelősségrevonása), nem a vallási megkülönböztetés és a hit dolgába való avatkozás.

Orbán rendszerében ez is fordítva működik, mert az igazságszolgáltatás függetlenségét sértik, a NER-lovagok, oligarchák, strómanok, legfőképpen Orbán bűncselekményeit nem bünteti az állam, viszont különbséget tesz polgárai között világnézeti, vallási és ideológiai alapon. Olyan ország, ahol a legmagasabb szinten szervezik a lopást és propagandagyárakban állítják elő a hazugságot, nem keresztény, hanem a legsötétebb sátáni diktatúra, amelyben nem a fizikai erőszak a legveszélyesebb, hanem a lelki erőszak. Ahol Orbán keresztényvédelmi felszólalásával egyidőben olyan hírek jelennek meg, hogy a legnagyobb TAO-támogatás idén is a miniszterelnök falusi csapatának megy, ott a kereszténység emlegetése istengyalázás, ahol a szervezett bűnözést azonosítják a kereszténységgel.

Ez csupán egy példa a magyar “keresztény” állam működéséből, mert ez mindennapi eset. A TAO a vesztegetés és a korrupció legtisztább formája, ahol a miniszterelnök alapítványába kell befizetni a kenőpénzt (vesztegetési pénzt, nevezhetjük zsarolási pénznek, védelmi pénznek is), majd az állami megrendeléseknél, hamis “közbeszerzéseknél”, kedvezményeknél, esetleg csak a védettség által jön az ellenszolgáltatás. Ilyen primitív korrupció talán sehol nincs világon, legfeljebb afrikai banánköztársaságokban. Ez az ember beszél kereszténységről és keresztény értékekről, Európában pedig a kereszténység üldözésének pedig azt nevezi, ha a liberális jogállamok ezt a köztörvényes bűnözést szóvá teszik, illetve azt, hogy vallásszabadság van...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.