2022. január 5., szerda

ORBÁN AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL KAMPÁNYOL, DE MÉG PÉNZT KÉR AZOKTÓL, AKIKET MEGLOPOTT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.01.05.


Az üzleti ügyekkel nem foglalkozó Orbán Viktor, akinek csak adóssága van, amit sehogy sem tud kifizetni, a világ egyik leggazdagabb embere. Elég megnézni strómanja, Mészáros Lőrinc helyét a Forbes listáján. Hasonló a helyzet a Fidesz kampányszámlájával is, amely rászorul a választópolgárok pénzére, miközben a teljes magyar költségvetés a rendelkezésére áll. Orbán ugyanis megállás nélkül az adófizetők százmilliárdjait költi saját maga és pártja propagandájára, amely jogállamban törvénytelen lenne, s lopásnak minősülne.

Orbán levelet küldött a magyar választópolgároknak, válogatás nélkül, ami azt jelenti, hogy az ellenzéki szavazóktól is kér pénzt a diktatúra meghosszabbítására. A levélben nemcsak hazudozva, de sértegetve is a magyar lakosság minimum felét, akik szívből utálják Orbánt és rendszerét, és nem gondolják, hogy tőlük kellene megmenteni az országot. Arra külön kíváncsiak lennénk, hogy ki és miből finanszírozta a propagandalevélnek és tiltott adatgyűjtésnek is beillő küldeményt. Vélhetően ezt is közpénzből finanszírozták.

A visszaküldött csekkek alapján látható, kik hajlandóak azon kívül is támogatni Orbán fasiszta rendszerét, hogy egyszer már ellopják a pénzüket a költségvetésből. Lehet listákat készíteni azokról, akik a legodaszántabb fasisztaszimpatizánsok, akik értik a rendszer antiszemita jellegét, és akiknek minden pénzt megér, hogy egyes polgártársaik jogait elvegyék, s egy keresztényfasiszta rendszer uralkodjon az országban. Belőlük lehet békamenetelőket és rohamcsapatokat szervezni szükség esetén...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.