2019. május 24., péntek

DOBREV KLÁRA SZERELEM ÉS POLITIKA VISZONYÁRÓL

KLUBRÁDIÓ / MEGBESZÉLJÜK
Szerző: KLUBRÁDIÓ / BOLGÁR GYÖRGY
2019.05.23.


...A DK listavezetőjét a Megbeszéljükben kérdezte Bolgár György; Dobrev Klára azt mondta, nagyon konzekvens a politikájuk, az Európai Egyesült Államokat már öt éve is képviselték. Időbe telik, amíg átmegy egy üzenet, ő ennek tudja be, hogy erősödik a pártja.

Hangsúlyozta: a magyar politikának nem kell egybites, ostoba, „Soros-Brüsszel-migráns” vonalon haladnia, szólhatna fontos kérdésekről, mint az egészségügy, az oktatás, a szociális helyzet.

Szerinte Orbán Viktor teljesen félreérti az európai politizálást, mert az nem az ellenségeskedésről, a gyűlölködésről szól, hanem a szövetségesek kereséséről. Dobrev Klára azt mondta: „Orbán Európában megbukott”, biztos benne, hogy vasárnap este kudarcot vallanak szélsőjobboldali szövetségesei, Matteo Salvini olasz belügyminiszter, a Liga vezetője, és Marine Le Pen, a Nemzeti Gyűlés (korábban Nemzeti Front) elnöke. Úgy vélte: Orbán Viktor „tud hőbörögni, kiabálni”, de nem lesz hatása arra, hogy merre megy Európa. Azt is mondta: a miniszterelnök tehetségtelen a nyilvános vitában, ezért fél tőle...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.