2022. július 1., péntek

VARGA JUDIT HANDABANDÁZIK

REZEDA VILÁGA
Szerző: Rezeda
2022.07.01.


Hogy Varga Judit miket delirál össze, az teljesen érdektelen a bolondokháza falain belül, ami kies hazánk volna. Interjút kért tőle a pártorgánum, hogy a penzumot letudja, ebben az interjúban pedig a nacsasszony összevissza handabandázik és fenyegetőzik, amit a hívei viszont nem olvasnak el. A hívek, akik életben tartják a NER-t, egyáltalán nem szoktak olvasni, ők jelszavak szintjén élik és értik a világot, ha egyáltalán. Mert emlékszünk még, amikor kormányunk emojikkal próbált hatni rájuk, hogy miről hogyan kell érezni, következésképp gondolni is mit szükséges. Akkor be lett állítva a nívó, és eredményes is volt.

Aki utálja Varga Juditot – nem kevesen, sőt, sokan -, azért nem olvas interjút vele a kormánylapban, mert kormánylapot meg nem vesz, másrészről pedig kívülről tudja Varga Judit agyát és az abban megbúvó kétes tartalmakat. A bolondokháza falain kívül azonban, amely a NER-en túli tág, kerek világ, olvassák Varga Judit rendszeres és bőséges delirálásait – illetve az összes bűntársáét, beleértve a nagyfőnököt is -, és ezért van az, hogy Horvátországban kiírják az étterem elé, magyar oda be ne tegye a lábát. Másutt csak megvan a véleményük erről a hepciáskodó, kötözködő népről, akik ráadásul barbárok is, akik ráadásnak ájtatoskodnak.

Ilyen felgondolások és magunk sajnálata miatt nem mindegy egyáltalán, Varga Judit miket hord össze a kormánylapban, mert minket képvisel, és a világ szerencsésebb felében sem mindenki olyan kifinomult – lásd a horvát vendéglátóst -, hogy különbséget tudna tenni vezetőink és közöttünk, hiszen negyedszerre választottuk újra ezt a garnitúrát. Innen nézvést, amikor Varga Judit azt mondja ebben az interjúban, hogy „ideológiai őrületek ejtették rabul az Európai Uniót”, akkor ez olyan, mintha mi mondtuk volna, holott még csak nem is gondoltunk ilyesmit, csak Varga Judit kezdett el handabandázni. Rázza az öklét...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.