2016. május 6., péntek

FIDESZES RÉMHÍR, HOGY ÖSSZEBORUL A BALOLDAL ÉS A JOBBIK

NYUGATI FÉNY BLOG
Szerző: Első Kézből
2016.05.06.


Hetek óta Matolcsy ellopott milliárdjain, Orbán kisvasútján, a méregdrága stadionokon, meg az egészségügy újabb rémtörténetein forrong az ország.
 
A fideszes papagájkommandó ezért új trükköket dob be, hogy elterelje a szájtáti nép figyelmét a gigantikus korrupcióról.
 
A Fidesz-talpnyaló „sajtó” és a Fidesz kottájából játszó „független” megmondóemberek most azt rikácsolják, hogy itt a vég, a baloldal összeborul a Jobbikkal, mind meghalunk.
 
Mindezt Gyurcsány Ferenc egy vidéki lapnak adott interjúja alapján, amelyet szándékosan kiforgatva interpretálnak a közönségnek – azt remélve, hogy az emberek úgysem olvassák el az eredetit, és bekajálják a meghamisított fideszes verziót.
 
Gyurcsány valójában annyit mondott: elképzelhető, hogy jelentős nyomás lesz a szavazópolgárok részéről, hogy a 2/3-os törvények lebontása érdekében összefogjanak a mostani kormányzaton kívüli erők.
 
Tehát nem arról beszélt, hogy össze szeretne fogni a Jobbikkal, hanem arról, hogy hogy lesz majd egy társadalmi nyomás ebbe az irányba. Hozzátette: egyáltalán nem boldog már ettől sem...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.