2016. február 29., hétfő

NEM BRÜSSZELTŐL, ORBÁNTÓL KELL MEGVÉDENI MAGYARORSZÁGOT

SZIGETVÁRI VIKTOR BLOGJA
Szerző: Szigetvári Viktor
2016.02.29.


Jó napot kívánok!
Köszönöm, hogy itt vagytok velünk több ezren!
Ezekben a percekben fejezte be Orbán Viktor az országértékelő beszédét, és az új uralkodó osztály, amely most távozik itt a hátunk mögött lopózva, arról hallhatott beszédet, hogy Orbán Viktor szerint Brüsszelt meg kell állítani.
Az Együttnek meggyőződése, hogy itt egy probléma van: Orbán Viktort kell megállítani.
Azért hívtuk össze ezt a tüntetést az Együtt nevében, mert a héten kettő olyan dolog történt, amely a rendszerváltás óta példátlan, és mind a két dolog Orbán Viktor alkotmányos puccsának – amelyet 2010 óta folyamatosan folytat - a betetőzése. Az egyik ilyen a Szocialista Párt népi kezdeményezésének megakadályozása karhatalmi erőszakkal, és ugyanilyen a szerdai népszavazási kezdeményezés.
Az elmúlt 25 évben nem volt arra példa, hogy karhatalmi passzív asszisztencia mellett, a Nemzeti Választási Iroda tétlenségétől kísérve, átlagos polgárok, akik éppen politikusok, történetesen a Szocialista Párt politikusai, ne tudjanak beadni egy népi kezdeményezést, ami arról szól, ami nektek fontos, ami valódi fontos ügy, hogy lehessen végre vasárnap bevásárolni újra. És azok, akik vasárnap dolgoznak, jó bérpótlékot kapjanak.
A Fidesz ebben ellenérdekelt. A Fidesz ezt erőszakkal akadályozta meg...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.