2016. november 19., szombat

AKINEK A TORKÁN FENNAKADHAT PHARAON LERÁGOTT CSONTJA

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Adorján György
2016.11.18.


Ha elolvassuk Pintér Sándor belügyminiszter levelét, amit a szaudi nagykövetnek írt, több kérdés is felmerülhet.

Pintér Sándor belügyminiszter levele, amit a szaudi nagykövetnek írt, és amely felkerült az Együtt honlapjára, részletesen tartalmaz minden olyan információt, amit ma hivatalosan erről a figuráról tudni lehet. Ha figyelmesen olvassuk ezt a levelet, akkor több kérdés is felmerülhet, az abban foglalt adatok alapján. Először is, Tasnádi belügyi államtitkár szeptember 27-én milyen okból és előzmények után folytatott megbeszélést a szaudi nagykövettel és mi volt annak a tárgya.

A hivatkozott ujjlenyomat azonosítás milyen felvételek alapján történt az AH-nál, az FBI által megküldötteket Pharaontól hol és mikor felvettekkel egyeztették, azaz milyen módon kerültek azok az AH-hoz.

Az MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőházzal mikor és milyen körülmények között mikor és milyen kapcsolat keletkezett és az milyen okból szakították meg.

Pharaon magyarországi érdekeltségeinek létrehozásában (ingatlanvásárlások, gazdasági társaságok alapítása, vásárlása, stb.) kik azok a magyar állampolgárságú személyek, akik közreműködtek.

És persze, azért van még egy-két apróság a már említetteken túlmenően is. A belügyérrel szemben a nemzetbiztonsági bizottság alelnöke, a birkózó szövetség vezetője is szőnyegre lépett és az alábbiakat állította: „Mind az FBI-jal, mind a CIA-jel együttműködik a magyar szolgálat, sőt az Interpolon keresztül is információk érkeztek, és ma az az információ, hogy ez a Pharaon nem az a Pharaon”. A turmixolás pedig folytatódik. A bizottság szocialista elnöke szerint „Amilyen választ most kaptunk, az nagyon nehezen értelmezhető. Fogalmazzunk úgy, hogy nem voltak sem megnyugtatók, sem kielégítők a válaszok” A jobbikos Mirkóczki pedig így összegezte a helyzetet: „A magyar biztonsági rendszer finoman fogalmazva is hagy kivetnivalót maga után, hiszen évekig lehet ilyen bizonytalan eredettel és háttérrel idáig jutni, közvetlen az ország első emberéig. Óriási nemzetbiztonsági kockázat”...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.