2016. november 24., csütörtök

LEBUKOTT KÖVÉR LÁSZLÓ KANADAI ROKONA, ILLETVE HOGYAN MŰKÖDIK A TÁRSADALMI ELLENŐRZÉS MAGYARORSZÁGON

KANADAI MAGYAR HÍRLAP ONLINE
Szerző: Göllner András
2016.11.23.


Kövér László kanadai rokona, Somorjai Ágnes, a Kanadai Magyar Kulturális Tanács örökös tiszteletbeli elnöke és magyarországi megbízottja. Kanadában úgy ismerik, mint a Fidesz kanadai nagyasszonyát, aki már évek óta, a nyilvánosság előtt égeti azokat a kanadai magyarokat, akik nem a Fidesz vagy a Jobbik szemszögéből nézik a valóságot. Több kanadai petíción szerepel Somorjai neve, amelyben hazaárulóként, közösség-bomlasztóként rágalmazza azokat a kanadai magyarokat akik, nem a Fidesz/KDNP, vagy akár a Jobbik sípszavára menetelnek Kanadában.

Somorjai lojális magatartását, a Fidesz, a magyar adófizetők pénzén, már több alkalommal is meghálálta. Több kitüntetést, magyarországi utazást, és egyéb anyagi, erkölcsi támogatásokat nyújtott neki, hogy ez által kinyilvánítsa a kanadai magyarok számára: aki velünk játszik annak nem csak jut, hanem marad is. (Donald Trump ezt a politikai játszmát „pay to play” néven ismerteti az amerikai közvéleménnyel. A Fidesz ezt úgy értelmezi, hogy aki vele játszik azt a magyar adófizetők pénzelik.)

Tavaly, Somorjai Ágnes hazaköltözött, hogy közelebb kerüljön magyarországi rokonaihoz, és azokhoz, akikkel közösen rugdossák mind azokat, akik Kanadában nem a Fideszt szeretik. Idén, már nem külföldről, hanem a magyar Parlamentben jelentett, mint anno, az egy-párt rendszer idejében Martonyi János a rendőrségen, és arról, hogy mi folyik a külhoni magyarok körében. Somorjai jelentését nem a Belügyminisztériumban, hanem a magyar Országgyűlés Nemzeti Összetartozás Bizottságának Március 22. ülésén jegyzőkönyvezték,
és ezen a linken olvasható...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.