2017. január 5., csütörtök

NEM SZABAD FINNYÁSKODNI

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwaart66
2017.01.05.


Az ATV Magánszféra című műsorában Medgyessy Péter volt miniszterelnök azt mondta, a Fidesz 2018-ban csak úgy győzhető le, ha az MSZP, a DK és a Jobbik összeáll. (Medgyessy: Nem szabad finnyáskodni, össze kell állni a Jobbikkal!)

Medgyessy Péter volt miniszterelnökről bátran kijelenthető, hogy választékos a modora, valamint kiváló az ízlése. Manapság ezek rendkívül becsülendő, ritka tulajdonságok, amelyekkel azonban önmagukban nem lehet mihez kezdeni.

A Fidesz-KDNP, mint egy kifogástalanul öltözött trójai falovat, úgy tologatja ide-oda szegény Medgyessy-t, hátha ezzel „a szeressük egymást gyerekek, A szív a legszebb kincs” Seress Rezső dallal még jobban össze tudja zavarni az ellenzéket és azok emiatt elkezdenek a saját táboruk felé hebegni meg habogni.

Ha valaki kellőképpen cinikus gondolkodású gazfickó, annak egyből feltűnhetett, hogy a volt miniszterelnök ezzel a kijelentésével azonnal a címlapokra került és ott téblábolt vele minden Fidesz-közeli médiában. Utóbbi mára már több rétegben, tökéletesen lefedi az ország egész területét, így a csábító ajánlat minden háztatásba eljutott.

Fentiek aljas szándékú figyelembevételével, a partnerek részéről nem volt nehéz hátsó szándékot feltételezni. A volt miniszterelnök mára Fidesz-kedvelő, könnyen irányítható, mondhatni, lágyan omlós kormány-kritikussá vált.

Matematikailag pompás esélyei vannak egy széleskörű, kormányellenes népfront kialakításának, ugyanúgy, pont mint a fény sebességének megközelítésének, illetve a fekete lyukak háztartásokban való praktikus alkalmazásának. Ezekhez csupán megfelelőképpen szilárd elhatározás szükségeltetik, aztán már csak azt kell kiokoskodni, hogyan lehetne az ilyesmiket a valóságban is összehozni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.