2017. február 24., péntek

ORBÁN VIKTOR SZABADIDEJÉBEN NYÍRNÁ A GYEPET A FELCSÚTI LIBALEGELŐBŐL FOCIPÁLYÁVÁ ALAKÍTOTT GRUNDON

KOLOZSVÁRI SZALONNA - DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.02.24.


Újabb sikertörténet. Az Origó hosszasan lelkendezik, amiért nagyon bejött a diákhitel. Viszik, mint a cukrot. Az Orbán-kormány találta fel 2001-ben, azóta 378 ezer fiatal vette igénybe. Ebből 210 ezer olyan hiteles, aki jelenleg egyetemere, főiskolára jár. Hát mit lehet erre mondani? Azon kívül, hogy aztakurvaszarokbele? Tényleg, mennyire jó dolog már, hogy ártunk és ormányunk ennyire rohadtul jófej!

Figyelj, keményen hülyének nézett egészen kicsi kisember! 2016-ban a felsőoktatásban összesen 295 316 diák tanult. És ugyanekkor 210 ezer diák igénybe vette a diákhitelt. Mit jelent ez, aranybogár? Azt, hogy a szülők rohadtul elsöprő hányada nem képes finanszírozni a gyereke tanulmányait. Mert nem keres annyit. És kurvára nem lehet ezen csodálkozni, amikor – köszi, Vitya! – a három igenes népszavazással lényegében kormánypuccsot végrehajtó Fideszes bűnbanda először utcára vitte az embereket azzal, hogy nehogy már havi párezer forint tandíj legyen. És nem lett havi párezer, mert szemeszterenként 250 ezer és 1,5 millió közötti tandíj lett. Csóri istenbarma, ezért nem ment utcára. Mert ezt nem tandíjnak hívják. Elég is ennyi a nagy nemzeti boldogsághoz.

És sikertörténet lett, sőt! Csókdossuk szépen a vezér lába nyomát, amiért lehetővé tette, hogy úgy induljon az életbe egy fiatal, hogy már eleve sokmilliós adósság nyomja a vállát. Éljenhurrá! Viszik, mint a cukrot, lelkendezik a kormányszócsővé züllött weboldal. Ja, viszik. Pont, mint az útdíj matricát, az is mekkora kurvanagy sikertörténet volt. El is dicsekedtek vele rendesen. Hogy szeretik az emberek, mert veszik. Azért veszik, te szellemi mélyszántás, mert nincs választásuk. Mert kénytelenek venni. Mert a mi adónkból felépített utakon csak úgy tudunk közlekedni, ha váltságdíjat fizetünk a maffiának...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.