2017. október 19., csütörtök

ISMÉT NÉPSZABADSÁG-MELLÉKLETTEL JELENT MEG A FEDÉL NÉLKÜL

ÁTLÁTSZÓ BLOG
Szerző: atlatszo
2017.10.19.


Csütörtök délután ismét a Népszabadság egykori szerzőinek írásaival kibővítve, tizenkét plusz oldallal jelenik meg a Fedél Nélkül. A kiadással járó pluszköltséget az egykori Népszabadság munkatársai, illetve a Népszabadság Egyesület állja; a bevétel továbbra is az árusoké. A kiadványt ismét meg lehet majd vásárolni digitális formátumban is.

A hajléktalanok lapja először tavaly adott otthont a megszüntetett lap munkatársainak, közvetlenül a Népszabadság bezárása után. Sokan akkor jogi okokból még álnéven kellett, hogy publikáljanak, ma már azonban mindenki saját nevén írhatott a közelgő október 23-i ünnepről, magyarságáról vagy épp saját magáról.

A szerzők között van N. Kósa Judit, Ónody-Molnár Dóra, Danó Anna, Krajczár Gyula, Pető Péter, Tamás Ervin és Uj Péter is. A kiadványba Kőműves Anita is írt, aki ma már az Átlátszó munkatársa.

A tavaly megjelent „népszabis” Fedél Nélkülből 37 ezer példány fogyott. Az árusok által eladott példányok mellett akkor a Menhely Alapítvány kétezer megrendelést kapott postán, illetve a digitális formátumra, ami 3 millió 600 ezer forint bevételt hozott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.