2021. július 3., szombat

A VALÓSÁG NEM JUT EL ORBÁNHOZ, ÍGY NEM IS ZAVARJA

HÍRKLIKK
Szerző: SEBES GYÖRGY
2021.07.02.


Magyarországnak csak uniós tagállamként van jövője, Orbán Viktor viszont ez ellen dolgozik. Egyebek között ezt írták az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei az uniós tagállamok vezetőinek. Balázs Péter egyetemi tanár szerint a magyar kormányfő mindent megtesz azért, hogy kiutáltassa magát a szövetségből, de tisztában van vele, nem viheti ki az országot az unióból, mert itthon erős ellenállásba ütközne. A volt külügyminiszter és uniós biztos a Hírklikknek azt mondta, a fő baj az, hogy Orbánhoz nem jut el a valóság, egyre inkább a saját képzelt világában él.


Az ellenzéki összefogásban résztvevő pártok miniszterelnök-jelöltjei nem először írtak levelet. Nemrég már a kínai elnököt is tájékoztatták a Fudan Egyetemről és a Budapest-Belgrád vasútvonal építésével összefüggő álláspontjukról. Ez a levélírás hatásos módszer?

– Az ilyen levelekre természetesen nem kell választ várni. Írói azonban megerősíthetik benne programjukat, vagy politikájukat. Felfoghatjuk szándék-nyilatkozatnak is, amely egyúttal felkeltheti a figyelmet irántuk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.