2021. szeptember 21., kedd

ORBÁN HATVANPUSZTÁRÓL: "A GYEREK NEM SZÓL BELE A SZÜLŐK DOLGAIBA"

HVG / ITTHON
Szerző: hvg.hu
2021.09.20.



A parlamentben hétfőn Szilágyi György jobbikos politikus kérdezett rá a hatvanpusztai birtokon zajló építkezésre, melyről a HVG közölt tényfeltáró cikksorozatot. Jakab Péter Jobbik-elnök viktóriázott egyet. Orbán szerint az ellenzéknek kedvez, hogy az MTI nem számolt be szombaton az előválasztásról.

Miből telik Orbán Viktornak és az Orbán családnak egy "kacsalábon forgó kastély" építésére, egy akkora ingatlanra, aminek szinte párja sincs Magyarországon – szegezte a kérdést a miniszterelnöknek Szilágyi György jobbikos képviselő az azonnali kérdések órájában. Szilágyi szerint hiába állít Orbán mást, igenis szereti a luxust, és szerinte Mészáros Lőrinc vagyona felett is ő rendelkezik.

Orbán Viktor szerint többedszer próbálják őt provokálni, holott 30 éve a nyilvánosság előtt él, a vagyonnyilatkozata pontos képet ad a vagyoni helyzetéről. "Üzleti ügyekkel nem foglalkozom, nekem ilyen ügyeim nincsenek." Neki annyi az elvárása, hogy az üzletember fizessen adót, és tartsa be a törvényeket. Ő parlamenti képviselő marad, nem megy el üzletembernek, ahogy "az a baloldalon szokás"...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.