2022. március 27., vasárnap

SZELE TAMÁS: HA EGYSZER MÉG TÜKÖRBE AKARUNK NÉZNI…

HUPPA
Szerző: SZELE TAMÁS
2022.03.26.


Most meg kell állnunk egy szóra az Ukrajnában zajló orosz megszállás ügyében, mert ugyan nem az aktuális harci cselekményekről fogok beszélni – azokhoz minden kommenthuszár jobban ért nálam, mármint a saját vélekedése szerint, kár, hogy rendre az történik, amit én feltételezek –, de jó lenne, ha komolyan vennénk az eseményeket, ha még tükörbe akarunk nézni.

Persze ugyanannyian hülyéznek majd le, mintha több oldalról alaposan dokumentált összecsapásokról írnék, hiszen az ilyen emberek tükröt akarnak, nem hírlapot: ha nem saját magukat, a tulajdon véleményüket látják benne viszont, vagy hülye szerintük a szerző, vagy hazug. De aki esetleg még nem vált ilyenné, annak mondanám, hogy Magyarország most épp a jövőjét teszi tönkre. Nagy, hazafias lelkesedéssel.

Hagynám különben, bárhogyan is kapálózik ellene a józan ész, de már megtanultam, hogy aki nálunk az értelemre hivatkozva tiltakozik bármi ellen, az pusztába kiáltja a szavát, azonban most elegem lett. Jött nekem egy e-mail a kormánytól – az oltási regisztrációkor szerezték meg a mailcímemet – amiben egy vak hang nincs koronavírusról, de annál több hazugság van benne Ukrajnáról és a nemzetközi helyzetről. Mivel pedig a Kormányzati Tájékoztatási Központ adta fel, feltételezem, hogy a hivatalos álláspontot képviseli. Azt mondja a járványügyi tájékoztatásra szolgáló intézmény, miszerint:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.