2022. augusztus 30., kedd

HORTHY SZOBRA

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2022.08.30.


A jobboldal mindig is infantilis volt kicsit, és ezen semmit nem változtat az a tény, hogy emellett kegyetlen és erkölcstelen is, végtére is a kegyetlen kisgyerek is kitépi a légy lábait, egyenként, ahogy illik.
A lényeg az, hogy gyermeteg honfitársunk társadalom elleni bűneit Isten, Haza, meg a Család nevében tegye - utóbbi tekintetében még nem eldöntött, hogy a Szent Család, vagy az Orbán család a kedvezményezett, habár a két fogalom lassan összemosódik.
De most nem a haza minap elemcserén átesett, átdizájnolt - újabban szőrösképű - atyjáról esne szó, hanem a Mi Hazánk névre hallgató neonáci hordakezdemény szép akciójáról, Horthy szobrának felavatásáról a Parlament egyik irodájában, melyet az Országgyűlés egyik tisztségviselőjének adott használatba hivatali feladatai ellátása céljából.
A szobor helyének megválasztása igen rossz üzenet
Ennek utána ki merné emlékeztetni a guppival memóriabajnokságon vetélkedő és vesztésre álló nemzetet a hajdani Kormányzó bűneire, melyeket az ország népe ellen elkövetett, vagy azokra a cselekedetekre, melyek megtételét bűnös módon elmulasztotta?
Hiszen szobra van a Parlamentben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.